برای وثیقه، چگونه فیش حقوقی تهیه کنیم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

سلام
برادرم به جرم عضوگیری در شرکت های هرمی در زندان قزلحصار هستش، رفتم قاضی پرونده گفتن فیش حقوقی صد میلیونی بابت وثیقه میخواد. ماکه کارمند دولتی نداریم و نمی‌شناسیم از کجا بیاریم این وثیقه رو؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر به فیش حقوقی یا ضامن کارمند دسترسی ندارید، می‌توانید با درخواست از قاضی، وثیقه ملکی، وجه نقد به حساب دادگستری یا جواز کسب معتبر ارائه دهید.

اینکه دادگاه دقیقاً کدام جایگزین را بپذیرد، به نوع دقیق قرار صادره و نظر قاضی پرونده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

راه‌های جایگزین فیش حقوقی برای آزادی متهم

در صورتی که به ضامن کارمند یا فیش حقوقی دسترسی ندارید، نیازی به تهیه غیرقانونی آن نیست. شما می‌توانید از قاضی پرونده تقاضا کنید که به جای فیش حقوقی، سند مالکیت ملک یا واریز وجه نقد به حساب سپرده دادگستری را بپذیرد. همچنین در صورت موافقت مقام قضایی، ارائه جواز کسب معتبر نیز می‌تواند یکی از راهکارهای آزادی برادرتان باشد. برای این منظور باید درخواست تبدیل یا پذیرش این موارد را مستقیماً با قاضی مطرح کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
حمید تیموری

حمید تیموری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

سلام / چنانچه قرار وثیثقه می باشد معمولا فیش حقوقی مورد قبول نمی باشد چون فیش حقوقی در خصوص کفالت پذیرفته می شود شما با ارائه سند مالکیت اموال غیر منقول و یا واریز وجه به حساب سپرده دادگستری می توانید متهم را با صدور قرار تامین آزاد نمائید .

ایمان اقبالی

ایمان اقبالی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

باسلام خدمتتان عرض میکنم برای وثیقه بارای دادگاهتان میتوانید از سند منزل در صورتیکه نتوانید فیش حقوقی تهیه کنید استفاده کنیدودرخواست تجدید نظر کنید

مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

جواز کسب معتبر برای آزدی ایشان ببرید اگر امکان پرداخت نقدی و یا وثیقه ملکی دارید با بازپرس صحبت کنید از موارد یاد شده استفاده کنید.

سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام اگر وثسقه دارید درخواست کنید قرا تبدیل به وثسقه شود یا این که ۱۰۰ میلیون به حساب دادگستری واریز نمایید.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
هر

هادی رستمی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶ نظر)

تنها راهتان صحبت با قاضی و جلب رضایت ایشان مبنی بر تغییر قرار وثیقه و تبدیل آن به سند ملکی و یا پول نقد است

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود با قاضی رایزنی نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید