برای ضرب و شتم و اونی که باعث شکستگی آرنج دست پدرم شده و بخاطر تهدید کردن شکایت کنیم؛ چه حکمی دارند؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۱۰ پاسخ ثبت شده

سلام
چند روز پیش یه نفر پسرهاشو جمع کرده و رفتن پدر من را مورد ضرب و شتم قرار دادن طوری که موجب شکستگی استخوان آرنجش شده و قرار شده امروز بیمارستان عملش کنن و داخل دستش احتمالا پلاتین بذارن.
حالا ما میخوایم از اون شخصی که دوتا پسراش رو آورده برای ضرب و شتم و اونی که باعث شکستگی آرنج دست پدرم شده و از اون یکی پسرش بخاطر تهدید کردن به قتل شکایت کنیم.
من میخوام بدونم دادگاه چه حکمی برای این افراد میده؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

مجازات ضرب و جرحِ منتهی به شکستگی، پرداخت دیه بر اساس نظر پزشکی قانونی و حبس است؛ برای تهدید به قتل نیز در صورت اثبات، مجازات شلاق یا حبس تعیین می‌شود و تعدد جرایم می‌تواند به اجرای مجازات اشد بینجامد.

این احکام کلی هستند و مجازات دقیق افراد به گزارش پزشکی قانونی، اثبات تهدید و سلاحِ استفاده‌شده در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

حکم ضرب و جرح و تهدید به قتل

برای پیگیری باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کیفری ثبت کنید. صدمات دست پدر توسط پزشکی قانونی معاینه و درصد دیه تعیین می‌شود که دادگاه به پرداخت آن و حبس حکم می‌دهد. تهدید به قتل نیز در صورت اثبات، مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا حبس در پی دارد و در صورت مشارکت چند نفر ممکن است موضوع نزاع دسته‌جمعی و اجرای مجازات اشد مطرح شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود اگر سه نفر و بیشتر باشد نزاع دسته جمعی است و حبس دارد،تهدید به قتل نیز موجب تعدد است و باعث می‌شود مجازات اشد اجرا شود، النهایه تصمیم با قاضی است.
میزان‌ صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
مجازات تهدید همچنین مجازات ضرب و جرح که منتهی به شکستگی عضو شود زندان است.

میثم احمدی

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۵٫۰(۶٬۲۳۵ نظر)

درود بر شما، برای ضرب و جرح طبق نظریه پزشکی قانونی دیه و برای تهدید به مرگ چنانچه اثبات شود به شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

محسن سلمان زاده

محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۳۵ نظر)

مجازات ضرب وجرح حبس و دیه
و مجازات تهدیدتا۷۴ضربه شلاق تعزیری ویا حبس

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا
حسین امامی

حسین امامی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۷۱۴ نظر)

باتوجه به موضوع جرائم حسب مورد مجازات های حبس و شلاق دارد علاوه بر آن چنانچه ضرب و شتم موجب شکستگی نیز شده باشد دیه را نیز باید بپردازند برطبق نظریه پزشکی قانونی و رای دادگاه بر اساس آن

داود امرائی

داود امرائی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۵ نظر)

سلام تهدید به قتل حبس یا شلاق ،ضرب و جرح دیه و اگر با سلاح سرد یا گرم بوده شش ماه تا دو سال

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
دیه،حبس یا شلاق.

اسماعیل احمدی

اسماعیل احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۲ نظر)

درود:شکایت کیفری توسط دفاتر الکترونیک قضایی ،مجازات حبس ، دیه،درصد دیه را پزشکی قانونی مشخص می نماید،در مورد تهدید به قتل با توجه به اینکه نزاع دسته جمعی است ودر صورت اثبات تهدید در دادگاه مجازات اشد جرم در نظر گرفته می شود.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام بر شما
شکایت کیفری توسط دفاتر الکترونیک قضایی ،مجازات حبس ، دیه،درصد دیه را پزشکی قانونی مشخص می نماید،در مورد تهدید به قتل با توجه به اینکه نزاع دسته جمعی است ودر صورت اثبات تهدید در دادگاه مجازات اشد جرم در نظر گرفته می شود.

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

شکایت کیفری توسط دفاتر الکترونیک قضایی ،مجازات حبس ، دیه،درصد دیه را پزشکی قانونی مشخص می نماید،در مورد تهدید به قتل با توجه به اینکه نزاع دسته جمعی است ودر صورت اثبات تهدید در دادگاه مجازات اشد جرم در نظر گرفته می شود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید