برای شیشه ۴۰ سانت دوباره حبس میگیرم یا جریمه؟
سلام. من بهدلیل یک گرم شیشه در حال تحمل حبس بودم و در مرخصی، ماموران ۴۰ سانت شیشه از من گرفتند و پرونده جدید تشکیل شد. قاضی ابتدا از من تعهد گرفت و گفت اینبار میبخشد، اما بعد ابلاغیهای آمد که پرونده برای رسیدگی به مرجع دیگر ارسال شده و اکنون وقت رسیدگی برای همان ۴۰ سانت تعیین شده است. میخواهم بدانم احتمال صدور حبس یا جریمه نقدی چیست و آیا رایباز بودن من اثری دارد؟
جمعبندی پاسخ وکلا
ارتکاب جرم مجدد در زمان مرخصی تکرار جرم محسوب شده و عامل تشدید مجازات است. گرچه برخی وکلا تشدید را بیشتر متوجه جزای نقدی و شلاق میدانند، اما بیشتر آنها احتمال صدور حبس جدید و همچنین لغو رأیباز یا برخورد انضباطی زندان را بالا دانسته و تصمیم نهایی را در اختیار قاضی میدانند.
این وضعیت کلی تکرار جرم در ایام مرخصی است و نتیجهٔ پروندهٔ شما دقیقاً به نحوهٔ ارزیابی قاضی از سوابق و وضعیت فعلیتان بستگی دارد.