برای رفع انسداد حساب چه کاری باید انجام بدم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

حساب بنده به مدت ۳ ماهه که از طرف پلیس فتا شهر ایلام بسته شده که تماس گرفتم و گفتن بخاطر واریز پول قمار بوده در حالی که بنده فروش ارز های دیجیتال میکنم و به هیچ عنوان ارتباطی با سایت های شرطبندی ندارم و اشخاصی که پول واریز میکنن رو نمیشناسم چون داخل تلگرام و واتس اپ معامله میشه.اما پلیس فتا اصلا نه جوابی میده نه اجازه میده من مدارک خرید و فروش ارزها رو بفرستم براشون.از پلیس فتای زنجان هم پیگیری کردم اما ایلام جواب درست و صریح نمیده.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

مسدودی حساب شما معمولاً به دلیل ورود پول حاصل از جرم یا قمار به حسابتان به عنوان مقصد نهایی تراکنش‌هاست. برای حل مشکل باید پرونده در مرجع مسدودکننده مطالعه شود و در صورت نیاز وکیل برای اثبات بی‌گناهی پیگیری کند.

این مسیر کلی بررسی پرونده‌های بانکی است، اما اثبات حسن‌نیت شما به منشأ دقیق واریزها و مستندات معاملاتی که دارید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مسیر رفع انسداد حساب در پرونده‌های قمار

مسدود شدن حساب معمولاً به دلیل این است که پول واریزشده برای خرید ارز، ناشی از جرم یا سایت‌های شرط‌بندی بوده و حساب شما به عنوان مقصد نهایی شناسایی شده است. حتی ممکن است خریدار به اشتباه حسابتان را معرفی کرده باشد. برای رفع این مشکل، لازم است پرونده در مرجع توقیف‌کننده مطالعه و بررسی شود. همچنین کمک گرفتن از وکیل جهت پیگیری مستقیم و اثبات بی‌اطلاعی شما از منشأ پول توصیه شده است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بهروز زارع خفری

بهروز زارع خفری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

درود .. دراین موارودر این پروندهها د به دودلیل حساب شما میتواند مسدود شود .۱.یا طرفی که از شما کد شارژ خریده بدلیل بی اطلاعی حساب شما را معرفی کرده وپلیس فتا بدون انجام تحقیقات حساب شما را مسدود کرده است .۲.یا صاحبان سایتها پولهای که برنده شده اند از شما کد شارژ خریده اند وبعد از بررسی حسابها حساب شما به عنوان آخرین مقصد که پولها خرج شده شناسایی ومسدود شده .با بررسی پرونده توسط وکیل متخصص متوجه موضوع وبی گناههی شما وقربانی شدن شما ورفع انسداد حساب شما خواهد کرد.

عنایت احمدی نورالدین وند

عنایت احمدی نورالدین وند

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱۰ نظر)

باسلام بایستی به پلیس فتا مراجعه نمایید و پرونده رو مطالعه کنید بهتراست وکیل دادگستری جهت پیگیری پرونده خودتان معرفی نمایید.

میثم احمدی

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۵٫۰(۶٬۲۳۵ نظر)

درود بر شما، بهتر است حضورا به مرجع توقیف کننده مراجعه کرده و علت را جویا شودید.

محسن سلمان زاده

محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۳۵ نظر)

از پلیس فتا و مراجع توقیف کننده پیگیر شوید

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
ممکن است پولی برای خرید ارز دیجیتال واریز شده باشد که از طریق جرم به دست امده باشد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید