برای حکم تخلیه اقدام کردیم چه قدر طول میکشه شورای حل اختلاف جواب بدهد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام مستاجر ما دو ماه قبل بهش گفتیم خالی کن نکرد چند بار زنگ زدیم و .. اخرین بارم که رفتیم بیاد بنگاه نیومد گفته قصد داره تا سال دیگه بشینه و هیچ کس نمیتونه بلندش کنه چون قانون پشتشه خونه به اسم من و برادرم من میخام خودم برم توش بشینم براش برنامه ریختم دو ماه پولش اماده کردیم توی این اوضاع و الان اقدام کردیم برای حکم تخلیه تو سامانه سنا ثبت کردیم حالا سوالم اینه کی جواب میدن به نظرتون ضمن این که این اقا الان برای خودش نشسته مفت مجانی ۱۱ ماه پول گاز نداده برامون اخطار اومده اجاره رو دو ماه دوماه نمیداد مگه ما زنگ میزدیم خواهش میکردیم هر دفعه هم یه چیزی نمیداد خونه نوساز یه بار میگفت لولا خریدم نصف اجاره رو نمیداد یه بار پکیچ درست کردم و ... به نظرتون دادگاه به نفعه ما حکم میده و تکلیف ضرر زیان ما چی میشه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای پیشبرد پرونده ارسال اظهارنامه توصیه شده و دادگاه روال قانونی خود را طی می‌کند. همچنین باید نیاز شخصی خود به ملک را اثبات کنید و در صورت گذشت مدت و ورود خسارت، می‌توانید تمام ضرر و زیان‌ها را در دادگاه مطالبه نمایید.

مدت‌زمان رسیدگی و نتیجه نهایی بستگی به شرایط قرارداد و نحوه اثبات ادعاهای شما دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مراحل و شرایط دریافت دستور تخلیه ملک

رسیدگی به درخواست تخلیه نیازمند طی‌شدن روال قانونی در دادگاه است. ارسال اظهارنامه رسمی برای مستاجر از اقدامات ضروری به شمار می‌رود. در صورتی که مستاجر تخلیه نکند و طبق مصوبات قانونی حق تمدید موقت داشته باشد، اثبات نیاز شخصی خودتان به ملک جهت صدور دستور تخلیه لازم خواهد بود. همچنین می‌توانید کلیه خسارت‌ها و ضرر و زیان‌های ناشی از عدم پرداخت قبوض یا کرایه را در دادگاه مطالبه کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
دادگاه روال قانونی خود را طی خواهد نمود و شما بایستی اثبات نمایید که مورد اجاره نیاز واقعی برای خود شماست تا دادگاه دستور تخلیه را صادر نماید

محمد جادری

محمد جادری

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۱ نظر)

دولت در این اوضاع گفته که بعد از انقضای قرارداد مستاجر میتواند تا دو ماه دیگر بعد از انقضای قرار داد بطور خودکار قرارداد آن تمدید خواهد شد و موجر اگر شکایت کند شکایتش مسموع نخواهد بود،اما اگر میدانید مدت زیادی از انقضا گذشته باشه و ملک شما توسط مستاجر باعث ضرر و زیان شده اید میتوانید شکایت نمائید و تمام ضرر و زیانی که متحمل شدید در دادگاه از او بخواهید.

محمد مهدی رضیان

محمد مهدی رضیان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۴ نظر)

برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید .

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام بر شما ....،برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید