برای اثبات موضوع که مزاحم شده از خط من پرینت میگیرن یا از خط مزاحم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام.شخصی به شماره همراه اول من زنگ زده و منو تهدید کرده که ازم عکس داره و کلی تهمت دروغ زده و من شکایت کردم خواستم بدونم برا اینکه جرمش ثابت بشه که مزاحم شده از خط من پرینت میگیرن یا از خط مزاحم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

گرفتن پرینت مکالمات به تشخیص قاضی بستگی دارد، اما در صورت اثبات تماس یا مشکوک بودن به فردی خاص، پرینت خط متهم نیز گرفته می‌شود.

دستور استعلام تماس‌ها قاعده ثابتی برای همه ندارد و به نظر قاضی پرونده شما وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه گرفتن پرینت برای اثبات مزاحمت تلفنی

تصمیم‌گیری درباره استعلام و گرفتن پرینت مکالمات کاملاً به تشخیص قاضی پرونده بستگی دارد. اگر به شخص خاصی مشکوک باشید، دریافت پرینت خط آن شخص برای روشن شدن موضوع کارگشا خواهد بود. همچنین در صورتی که تماس با شما محرز شود ولی متهم آن را انکار کند، احتمال صدور دستور پرینت از خط متهم وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

بستگی به تشخیص قاضی دارد ولی قاعدتا در صورت اثبات موضوع تماس با شما و انکار متهم ، اخذ پرینت از خط وی نیز محتمل خواهد بود .

عبدالصمد محمدی مقدم

عبدالصمد محمدی مقدم

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۳۵۲ نظر)

در صورت مشکوک بودن به شخص خاصی پرینت آن شخص کارگشا است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید