برای آزاد کردن مبلغ از صندوق شورا چه اقدامی باید انجام دهم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام

شرکتی علیه اینجانب در شورای حل اختلاف طرح دعوی نمود و رای بنفع اینجانب صادر گردید، خواهان تقاضای تجدید نظر داد و پرونده به دادگاه ارسال شد، در دادگاه نیز حکم به تایید و ابرام دادنامه شورای حل اختلاف نمود و رای صادره قطعی گردید.

حال اینجانب میبایست چه مراحلی را طی نمایم تا مبلغی را که در صندوق شورا گذاشته ام را آزاد نمایم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به قطعی شدن رای دادگاه و رد دعوای خواهان، باید تقاضای استرداد وجه واریزی را به شعبه ارائه دهید تا مبلغ از صندوق آزاد شود.

این مسیر کلی است، اما شرایط استرداد وجه ممکن است با توجه به وضعیت ابلاغ و ثبت نهایی قطعیت در شعبه شورا متفاوت باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه استرداد وجه از صندوق شورا

با توجه به اینکه رای دادگاه در مرحله تجدیدنظر تایید شده و به نفع شما قطعی گردیده است، دعوای خواهان رد شده محسوب می‌شود. برای آزادسازی مبلغ، باید به شعبه مربوطه در شورای حل اختلاف مراجعه کرده و تقاضای استرداد وجه واریزی به صندوق را ثبت نمایید. پس از احراز قطعیت دادنامه توسط شعبه، دستور بازگرداندن مبلغ واریزی به حساب شما صادر خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فاطمه حسین پور

فاطمه حسین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

با عنایت به قطعیت دادنامه و رد دعوای خواهان تقاصای استرداد وجه واریزی را شعبه بکنید.

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بایستی با توجه به قطعیت دادنامه صادره و رد دعوی خواهان تقاضای استرداد وجه واریزی به صندوق را نمایید .

هر

هادی رستمی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶ نظر)

بعد از اتمام مدت بیست روزه و در صورتی که تقاضای تجدید نظر خواهی نکر ده باشند می توانید پس بگیرید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید