بدون حضور من رای غیابی صادر کرده، میخواهم تجدید نظر نمایم، باید چیکار کنم؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
سلام خسته نباشین کسی ازم شکایت کرده برای ۹میلیون که از این مبلغ دو میلیون دادم اما تو حسابش ریختم اما پرینتری که ریختم به حسابش و اس اگ اسی که زدم موجوده. بدون حضور من رای غیابی صادر کرده و نوشته که من حضور پیدا نکردم در صورتی که یه بار هم به من ابلاغ نشد که فکر کنم آدرس من رو اشتباه دادن یا شماره تلفن من رو که به من نرسه. حالا الان دیدم تو ثنام آمده که رای صادر شده و ظرف ۲۰ روز می تونم
واخواست بدم بدم تجدید نظر الان باید چیکار کنم.. الان در زمان دادن واخ. است من ایشون می توون جلب من بگیرن یا تا زمان ۲۰ روزه واخواست من نمی تونن لطفا تو رو خدا جواب منو بدین من سکته افتادم.
جمعبندی پاسخ وکلا
به رای غیابی صادرشده میتوانید ظرف ۲۰ روز واخواهی کنید و در صورت اتمام این مهلت، تا ۲۰ روز فرصت تجدیدنظرخواهی خواهید داشت.
این مهلت قانونی برای همه وجود دارد، اما نحوه اقدام و محاسبه دقیق آن به تاریخ ابلاغ واقعی در سامانه ثنا بستگی دارد.