باید چگونه از حق خود دفاع نماییم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

شکایت ضرب و جرح بوده و پزشک قانونی دیه بریده است و تا تجدید نظر رسیده و امروز رای دادن که چون زیر ۱% است اعتراض رد می شود.
اول اینکه اگه صلاحیت زیر ۱% را ندارد چرا رد کرده؟ و حال باید کجا از حقمان دفاع کنیم؟
ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

دیه کمتر از ده درصد قطعی و غیرقابل تجدیدنظر است، بنابراین دادگاه تجدیدنظر اعتراض را رد می‌کند و رای قطعی شده است.

این قطعیت یک قاعده کلی است، مگر اینکه مدرک جدیدی برای اثبات بی‌گناهی داشته باشید که مسیر پرونده را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

قطعیت دیه کمتر از ده درصد و شرایط اعتراض

محکومیت به دیه کمتر از ده درصد قطعی و غیرقابل تجدیدنظر است، به همین دلیل دادگاه تجدیدنظر اعتراض را رد کرده است. با صدور رای قطعی عملا کار دیگری در روند عادی نمی‌توان انجام داد و شکایت به دیوان عالی کشور نیز به دلیل هزینه‌های بیشتر از مبلغ دیه فایده‌ای ندارد. تنها در صورتی که مدرکی برای اثبات بی‌گناهی خود داشته باشید، می‌توانید از طریق اعاده دادرسی اقدام کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

اگر مدرکی دال بر بیگناهی خویش دارید بایستی اعاده دادرسی نمایید .

هادی سالاری

هادی سالاری

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۲ نظر)

سلام اگر رای تجدید نظر قطعی صادر شده دیگر شما کاری نمی توانید انجام دهید. حتی اگر بعد از یک ماه هم شکایت کنید دیوان عالی کشور با توجه به صرف هزینه بیشتر از هزینه دیه برایتان فایده ای نخواهد داشت/.

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
محکومیت به پرداخت دیه کمتر از ۱۰٪ دیه کامل قطعی و غیر قابل تجدیدنظر است.

مینا محمدی

مینا محمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱٬۰۷۶ نظر)

سلام وقت بخیر
میزان دیه ها کمتر از ۱۰درصد قابل اعتراض نیستند و رای دادگاه تجدید نظر قطعی است .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید