بازداشت موقت سوء پیشینه موثر خواهد داشت؟

پرسیده شده ۸ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام من دانش اموز پیش دانشگاهی ام و میخوام کنکور بدم.من سال گذشته برای هفت روز بازداشت موقت بودم و با سند آزاد شدم و بعد از اون رضایت شاکی رو (به دلیل درگیری ) با پول ازش گرفتم و چند ماه بعد از اون به دادگاه رفتیم و تا دو سال برام تعلیق صادر کردند.حالا میخوام بدونم که آیا این بازداشت موقت من جزو سو پیشینه برام محسوب میشه یا نه؟ چون یکی از شرایط شرکت در کنکور نداشتن سابقه است؟ لطفا راهنماییم کنید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

بازداشت موقت و صدور قرار تعلیق، سوء پیشینه مؤثر کیفری برای شما ایجاد نمی‌کند و مانعی برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه نیست.

این قاعده برای بازداشت موقت صادق است، اما وضعیت دقیق سجل کیفری به عنوان اتهام و متن نهایی دادنامه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم ایجاد سوء پیشینه موثر با بازداشت موقت

بازداشت موقت به تنهایی سوء پیشینه موثر کیفری محسوب نمی‌شود. با توجه به اینکه با وثیقه آزاد شده‌اید و مجازات شما به مدت دو سال تعلیق شده است، محرومیتی از حقوق اجتماعی نخواهید داشت. شما می‌توانید گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید و این موضوع مشکلی برای ثبت‌نام و شرکت در کنکور ایجاد نمی‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

خیر بازداشت موقت شما هیچ سوء پیشینه موثری برای شما ایجاد نخواهد کرد و میتوانید گواهی عدم سوء پیشینه بگیرید.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

سلام....خیر بازداشت موقت شما هیچ سوء پیشینه موثری برای شما ایجاد نخواهد کرد و میتوانید گواهی عدم سوء پیشینه بگیرید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید