باز پرداخت پول پیش به ورثه چگونه باید باشد؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام، بنده منزلی را درشمال به یک خانم رهن و اجاره دادم، متاسفانه این خانم در حادثه رانندگی که همراه یه آقایی که ادعا می کنه همسر دوم اون خانم هست بعد از دو ماه از عقد قرارداد فوت شد، البته اون آقا زنده موند. گویا این خانم یه پسر که سرباز هم هست از همسر اولش داشته. اون آقا بعد از گذشت مدتی از تصادف بهوش میاد و خونه رو تخلیه می کنه و به بنده میگه که خونه رو اجاره بده و پول ما رو بده، من هم به ایشان گفتم که برای باز پرداخت پول از طرف بنده دو شرط وجود دارد:
۱.خانه اجاره داده شود
۲.گواهی انحصار وراثت تهیه شده و تمامی وراث نیز در حضور مشاور املاکی که با اون خانم قرارداد بستیم حاضر شوند. تا پول را بدهم.
حالا خانه اجاره رفته اما اون آقا از ارایه گواهی انحصار وراثت امتناع می کند اما مدام به بنده زنگ می زند و می گوید که گواهی انحصار وراثت آماده شده و درخواست دارد تا جایی قرار بگذاریم تا مبلغی را فقط به او پرداخت کنم و می گوید در گواهی انحصار وراثت ذکر شده که تمام اموال خانم به ایشان می رسد. از آن طرف هم گاهی پسر اون خانم تماس گرفته و می گوید که پول به اون آقا ندهم و تنها یک چهارم اموال به اون آقا می رسه و سه چهارم به من می رسد. حالا بنده چه اقدامی می توانم به عمل بیاورم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت اختلاف میان مدعیان وراثت و عدم ارائه گواهی انحصار وراثت، مبلغ ودیعه را نباید به افراد پرداخت کرد بلکه باید آن را به صندوق دادگاه واریز نمود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

واریز ودیعه به صندوق دادگاه در اختلاف وراث

تا زمانی که انحصار وراثت رسمی ارائه نشده و میان مدعیان اختلاف وجود دارد، نباید وجه را به هیچ‌یک از آن‌ها بپردازید. بهترین اقدام قانونی در این شرایط، واریز مبلغ پیش‌پرداخت به صندوق دادگاه است. با این کار مسئولیت بازپرداخت از عهده شما خارج شده و مراجع قضایی خودشان بر اساس قانون سهم هر یک از ورثه را پرداخت می‌کنند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

مبلغ را به صندوق دادگاه واریز نمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید