بابت مطالبه این مبلغ به شورای حل اختلاف از بنده شکایت کرده، رای میگیرد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

سلام . یکی از ضامنین وام ازدواج بنده
بدون اجازه و اطلاع من حدود ۸ ملیون باقیمانده از اقساط بنده را ۱۴ ماه پیش از سررسید بصورت یکجا و بدون اطلاع بنده پرداخت نموده و ۱۴ ماه قبل از اتمام اقساط حساب را تسویه نموده؟
چطور دفاع کنم ؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر ضامن بدون اجازه شما و پیش از سررسید اقساط، وام را تسویه کرده باشد حق مطالبه وجه از شما را ندارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم امکان مطالبه دین پیش از موعد توسط ضامن

پرداخت بدهی توسط شخص ثالث بدون اجازه بدهکار موجب برائت ذمه شما می‌شود و پرداخت‌کننده حق مراجعه به شما را ندارد. ضامن شما چنانچه اذن در پرداخت و به خصوص تادیه پیش از موعد اقساط را نداشته است، نمی‌تواند وجهی از شما مطالبه کند. با این حال اگر موعد اقساط رسیده باشد شرایط متفاوت است، اما پرداخت پیش از سررسید با اراده خود ضامن مانع از مطالبه آن از شما خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مد

مهناز دلاویز

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

پرداخت دیون از طرف ثالث بدون اجازه ی مدیون ، مدیون را بری الذمه نموده و پرداخت کننده حق مراجعه به مدیون را ندارد ، ضامن شما اگر اذن در تادیه و همچنین تادیه قبل از موعد را نداشته و مبلغ دین شما را پرداخت کرده نمیتواند از شما چیزی مطالبه کند.
موفق باشید.

فاطمه بهمئی

فاطمه بهمئی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۳ نظر)

سلام و درود
اگر موعد تسویه اقساط رسیده باشد میتواند مطالبه کند ولی اگر قبل از موعد اقدام کرده باشند نمیتوانند اقدامی کنند زیرا با میل و اراده خود آن را پرداخت نموده است.

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،اگر موعد تسویه اقساط رسیده باشد میتواند مطالبه کند ولی اگر قبل از موعد اقدام کرده باشند نمیتوانند اقدامی کنند زیرا با میل و اراده خود آن را پرداخت نموده است.

توران پورشرف

توران پورشرف

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
با توجه به این که بدون اذن شما و قبل از سررسید قسط ،تسویه نموده است نمی تواند چیزی را مطالبه کند.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام...با توجه به این که بدون اذن شما و قبل از سررسید قسط ،تسویه نموده است نمی تواند چیزی را مطالبه کند.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید