بابت مزاحمت و فحاشی و تهدید چطور میتونم قانونی شکایت کنم؟

پرسیده شده ۴ سال پیش۱۱ پاسخ ثبت شده

من ۴ساله ک ازدواج کردم و تمامی مشکلاتم باهمسرم بخاطر خونوادشه الان یه بچه دوساله دارم و با خونواده همسرم بخاطر فحاشی های متعدد و حرکات ناشایست قطع رابطم.همسرم در قید حیاطه اما کاری نمیکنه پدرشوهرم اومده دم خونم دادو بیداد و فحاشی کرده و رفته من بچه کوچیکم میترسه تو خونه ازو ب بعد من نمیخام بچم بیشتر از این اسیب ببینه حالا اونا از طریق دیگران تهدید میکنن ک اگر بچتو نیاری میام دم خونه تو و پدرت ابرو ریزی میکنم و فلان من مدرکی ندارم ایا امکان شکایت هست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شکایت از بابت تهدید، توهین و ایجاد مزاحمت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی امکان‌پذیر است، اما اثبات آن حتماً نیازمند ادله‌ای مانند شهادت شهود یا صورت‌جلسه پلیس است.

امکان پیگیری قانونی این شکایت وجود دارد، اما نتیجه کاملاً به مدارک و شواهدی که در دست دارید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت کیفری با استناد به شهود و پلیس

برای شکایت بابت مزاحمت، فحاشی و تهدید باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید. از آنجا که برای اثبات این موارد نیاز به دلیل دارید، می‌توانید به شهادت شهود مانند همسایگان استناد کنید. همچنین تماس با پلیس ۱۱۰ و تنظیم صورت‌جلسه کلانتری در زمان ایجاد سر و صدا، از مدارک معتبر برای پیگیری شکواییه به شمار می‌رود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آسیه فتاحی امیردهی

آسیه فتاحی امیردهی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲٬۸۲۹ نظر)

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی تحت عنوان تهدید و توهین با در دست داشتن ادله و مدارک کافی (شهادت شهود ،صورت جلسه کلانتری هنگام سر و صدا دم منزل)شکابت خویش را به ثبت برسانید.

گل نوش ملکی

گل نوش ملکی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۶۵ نظر)

شکایت افترا و تهدید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قابل طرح است

رضا گلریز

رضا گلریز

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۸۲۲ نظر)

سلام فقط با ارائه مستندات از قبیل شهادت شهود نتیجه در طرح شکوائیه تهدید و توهین و ...متصور است

مهسا خاکپور

مهسا خاکپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۷۸ نظر)

میتواتیدباشهادت شهودبه عنوان تهدیدوافتراشایت کنیر

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا
محمدرضا پیرمحمدی

محمدرضا پیرمحمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۵ نظر)

با احترام از شهادت شهود کمک بگیرید

محمدارسلان پاکرو

محمدارسلان پاکرو

کارشناس حقوقی

فحاشی و ایجاد مزاحمت از مصادیق مجرمانه بوده که با شهادت شهود از جمله همسایگان، پیگرد قانونی را بدنبال دارد.

ابوالفضل جهان بخش

ابوالفضل جهان بخش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۲۴۸ نظر)

بادرودوسلام مستندومستدل به شهود شوید.

فرشته نوری

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

اابته پدربزرگ‌ و پدر ذی حق هستند در ملاقات نوه و فرزند اما نه با ایجاد‌ مزاحمت و تهدید و رعب و وحشت این اقدامات با مدارکی مثل صورتجلسه پلیس و شهادت شهود قابل شکایت است.

دانیال تمیزالنیا

دانیال تمیزالنیا

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۱۶۷ نظر)

درصورت وقوع توهین و فحاشی میتوانید طرح شکواییه کنید ولی نیاز به ادله جهت اثبات دارید.

سید رسول قاضی

سید رسول قاضی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۰۲ نظر)

با درود به شهادت شهود استناد کنید

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

باسلام
به شهادت شهود استناد کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید