با مراجعه به بیمه اعلام کردند که ما مبلغ دیه را به نرخ سال ۹۸ در برج ۱۲ سال ۹۸ پرداخت کردیم، باید الباقی رو از کی بگیرم؟
سلام.
پدر بنده در برج ۷ سال ۹۸ بر اثر تصادف فوت کردند و بعد از دادگاه و اجرای احکام در برج ۸ سال ۹۹ حکم داد که مبلغ ۳۳۰ میلیون بیمه -------باید پرداخت کند اما ظاهرا بیمه مبلغ ۲۷۰ میلیون برج ۱۲ سال ۹۸ به حساب دادگاه ریخته بود و دادگاه به ما چیزی نگفته بود تا روز اجرای احکام.حال اجرای احکام به ما گفت که باید بیمه الباقی را نیز پرداخت نماید.اما با مراجعه به بیمه اعلام کردند که ما مبلغ دیه را به نرخ سال ۹۸ در برج ۱۲ سال ۹۸ پرداخت کردیم.الان من باید الباقی از کی بگیرم؟ از بیمه شکایت کنم یا خوده راننده؟
جمعبندی پاسخ وکلا
دیه باید به نرخ روز پرداخت محاسبه شود. بیشتر وکلا معتقدند با واریز بیمه، مسئولیت بیمهگر تمام شده و باید مابهالتفاوت را از راننده مقصر مطالبه کنید، هرچند برخی پیگیری از اجرای احکام یا شکایت همزمان از بیمه و راننده را ممکن میدانند.
اینکه مابهالتفاوت را دقیقا باید از بیمه بخواهید یا راننده، به تاریخ دقیق صدور و اجرای حکم بستگی دارد.