با شکایت من در دیوان چه اتفاقی میوفته؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

من تصادفی داشتم سال ۹۷ حکم گرفتم ولی بیمه پرداخت نکرد تا حالا چندین بار اجرایه بردم هم برای بیمه مرکزی و هم برای بیمه --------- مبنی بر دستور پرداخت دیه ولی هیچ کدوم اجرا نکردن نه خود بیمه و نه بیمه مرکزی به تخلف رسیدگی کرد قاضی اجرا هم میگه من نمیتونم حساب بیمه رو ببندم با این که توی حکم ها خود بیمه سینا به عنوان خوانده بوده و متهم دوم بوده حالا میخوام به دیوان عدالت اداری شکایت کنم که ۴ تا اجراییه برای بیمه --- بردم و استنکاف کردن و ۳ تا اجرایه برای بیمه مرکزی و بیمه مرکزی ( هم طبق قانون ماده ۵۷ بیمه اجباری و ماده ۲۶ ایین نامه شماره ۷۱ حمایت از حقوق بیمه گدار ) میتونست کارشناس رسیدگی به شکایات برداشت کنه از حساب بیمه -------- با توجه به دستور قاضی اجرا ولی نکرد!

الان از سال ۹۷ حکم من رو اجرا نمیکن

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امتناع از اجرای حکم دادگاه جرم است و پیگیری کیفری دارد، اما این موضوع در صلاحیت دیوان عدالت اداری قرار نمی‌گیرد.

این قاعده کلی است اما بسته به طرف شکایت و ماهیت تخلف بیمه یا بیمه مرکزی، مسیر قانونی پیگیری تفاوت دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم صلاحیت دیوان برای اجرای حکم دادگاه

استنکاف از اجرای حکم دادگاه و دستور مقامات قضایی جرم محسوب می‌شود و قابلیت پیگیری دارد. با این حال موجبی برای رسیدگی به این موضوع در دیوان عدالت اداری وجود ندارد. برای الزام به اجرای حکم یا برخورد با مستنکف باید از مسیرهای کیفری و قانونی مربوط به استنکاف از دستور قضایی اقدام کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آرش جیحون

آرش جیحونهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱۱۰ نظر)

سلام
استنکاف از اجرای حکم دادگاه و دستور مقامات قضائی جرم است و قابل پیگیری خواهد بود. من موجبی برای رسیدگی دیوان نمی بینم.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

سلام برشما...استنکاف از اجرای حکم دادگاه و دستور مقامات قضائی جرم است و قابل پیگیری خواهد بود. من موجبی برای رسیدگی دیوان نمی بینم.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید