با توجه به اینکه بچه ۴ سالشه و دختر هم هست و حضانت عملا با من هستش باید به چه مرکزی مراجعه کنم برای دریافت حضانت و چه مراحلی داره و چه مدت طول میکشه؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
سلام وقت به خیر
من قصد دارم از همسرم جدا شم و یک دختر ۴ ساله دارم.
یکی دوسال است که در کشمش هستیم و قبل از عید تا مراحل دادگاه پیش رفتیم ولی خب یکی دوبار اول رو ایشون تشریف نیاوردن . در مدتی هم که مراحل قانونی طی میشد به بهانه اینکه دلشون برای بچه تنگ شده میومدن اصرار که بچه رو ببرن و وقتی میبردن تا چند روز نمیاوردن که از این طریق من را تحت فشار بزارند برای بخشش مهریه و اموالی مکه به اسمم هست.
الان من در منزل خودم هستم و قصد دارم دوباره مراحل درخواست طلاق رو پیگیری کنم ولی میخوام قبلش حضانت بچه رو داشته باشم به طور قانونی که در این مدت مراحل طلاق بچه پیش من باشه و اگر هم پدرش میاد دیدنش به صورت قانونی و در زمان مقرر باشه.
میخواستم ببینم با توجه به اینکه بچه ۴ سالشه و دختر هم هست و حضانت عملا با من هستش باید به چه مرکزی مراجعه کنم برای دریافت حضانت و چه مراحلی داره و چه مدت طول میکشه؟
جمعبندی پاسخ وکلا
حضانت فرزند دختر تا هفتسالگی با مادر است و نیازی به اقدام خاصی از سوی شما برای گرفتن حضانت نیست؛ پدر برای ملاقات طفل باید از طریق مرجع قضایی اقدام کند.
این قاعده کلی حضانت تا هفتسالگی است، اما چگونگی تعیین زمان و مکان ملاقات و ممانعت از تحویل کودک بستگی به پیگیری دادگاهی دارد.