با توجه به اینکه اوضاع کرونا ر‌و به وخامت است میتوان به دادگاه برای درخواست بدون اذن پدر مراجعه کرد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
آیا در گیلان که اوضاع کرونا ر‌و به وخامت است میتوان به دادگاه برای درخواست بدون اذن پدر مراجعه کرد یا مانند طلاق به بعد موکول میشود؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق پاسخ‌های ارائه‌شده، در شرایط بحران کرونا تمام موارد دادرسی و رسیدگی به موضوعات به تاریخ‌های بعد، از جمله بعد از ۱۵ فروردین، موکول شده است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

تعویق دادرسی‌ها در شرایط کرونا

با توجه به شرایط بحرانی کرونا، جلسات و موارد دادرسی به زمان دیگری موکول شده‌اند. بر اساس نظر وکلا رسیدگی به دعاوی در این ایام متوقف شده و به بعد از ۱۵ فروردین ارجاع داده شده است. از این رو رسیدگی به درخواست ازدواج بدون اذن پدر نیز در این بازه دچار وقفه می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
توحید جلایری نیا

توحید جلایری نیا

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

همه موارد دادرسی و موضوعات حاصل در این ایام به ۱۵ فروردین به بعد موکول شده است

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود سوال نامفهوم است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید