با توجه به اماره بودن صدای ضبط شده. اگر شماره موبایل کسی که با همسرم رابطه داره را داشته باشم جهت اثبات خیانت کفایت میکند؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

همسرم بهم خیانت کرده و صداشو ضبط کردم. با توجه به اماره بودن صدای ضبط شده. اگر شماره موبایل کسی که با همسرم با او رابطه داره را داشته باشم جهت اثبات خیانت همسرم کفایت میکنه؟ همسرم و کسی که باهاش رابطه داره محکوم میشن؟ (چون هم صدای ضبط شده را دارم و هم شماره موبایل اون شخص خاطی را. و اگر قاضی هم دستور پرینت بده در اون پرینت مشخص میشه که همسرم با اون شخص خاطی تلفنی در ارتباط بوده.)

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

به طور حتم نمیتوان گفت ولی در صورتیکه قاضی علم پیدا کند میتواند دستور پرینت مکالمات را صادر کند و بعد از بررسی تماس ها میتواند احراز کند که صدای ضبط شده برای اثبات رابطه نامشروع کافی میباشد یا خیر.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید