با تبرئه شدن، شخص میتواند از مسئول ثبت شرکتها و پلیس امنیت شکایت کند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام وقت بخیر
شخصی را به جرم خرید و فروش مواد مخدر در منزل با برادرش دستگیر می کنند و پس از یک هفته زندانی بودن برادر اعتراف میکنه و برادر دیگری تبرئه و از زندان آزاد میشه، حالا این برادری که تبرئه شده برای خیریه ای کاندید شده ولی مسئول ثبت شرکتها و پلیس امنیت مانع از این کار شدن و رد صلاحیتش کردند.
با اینکه این شخص تبرئه شده تکلیف چیه؟
آیا می تونه از مسوول ثبت شرکتها و پلیس امنیت شکایت کنه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا، در این موضوع امکان طرح شکایت از مسئول ثبت شرکت‌ها و پلیس امنیت وجود ندارد.

این پاسخ به شکل کلی بیان شده و شرایط دقیق رد صلاحیت اداری یا نحوه تصمیم‌گیری این مراجع می‌تواند بر امکان پیگیری اثر بگذارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت کیفری از پلیس و ثبت شرکت‌ها وجود ندارد

با توجه به پاسخ وکلا، صرفِ تبرئه شدن در پرونده قبلی زمینه را برای شکایت از مسئول ثبت شرکت‌ها و پلیس امنیت فراهم نمی‌کند و موضوع قابلیت طرح شکایت ندارد. این مراجع بر اساس بررسی‌ها و ضوابط خود عمل کرده‌اند. بنابراین امکان شکایت از آن‌ها بابت این تصمیم منتفی دانسته شده است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
لهراسب کوهستانی

لهراسب کوهستانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
خیر موضوع مطروحه قابلیت طرح شکایت ندارد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید