با این شرایط آیا خواهرم میتونه به اداره ثبت بره و اعلام کنه بجای ۲۵۰ سکه ۱۴۰ سکه در ثبت و باقی در دادگاه باشه؟
باسلام
خواهرم مهریه اش راکه ۲۵۰ سکه بوده بطور کامل از طریق اجرای ثبت به اجرا گذاشته و حساب شوهرش را بسته که فقط ۵ میلیون داخلش بوده بعد نامه کسر یک چهارم حقوقش را به محل کارش برده و الان یک ماهه که یک چهارم حقوق شوهرش کسر شده
بعد ماشین ۴۰۵ اونو توقیف کرده اما ثبت گفته مستثنیات دین هست و داره آزاد میشه
سوال من از خدمت شما اینه
با این شرایط آیا خواهرم میتونه به اداره ثبت بره و اعلام کنه میخام بجای ۲۵۰ سکه ۱۴۰ سکه در ثبت تعیقب بشه و ۱۱۰ تای دیگه را ببره دادگاه پیگیری کنه تا از اون طریق ماشینشو توقیف کنه؟
ممنونم
جمعبندی پاسخ وکلا
اگر مالی در اداره ثبت به عنوان مستثنیات دین شناخته و آزاد شود، پیگیری مابقی مهریه از طریق دادگاه نیز وضعیت آن مال را تغییر نمیدهد و باز هم غیرقابل توقیف خواهد بود؛ مگر اینکه اثبات شود خودرو وسیله امرار معاش و اشتغال نیست.
این قاعده کلی است اما نتیجه به این بستگی دارد که خودرو واقعاً ابزار کار و امرار معاش زوج باشد یا خیر.