با این اوصاف امکان داره باعث رد شدنم در گزینش دانشگاه علوم قضایی که همون گزینش قضات هست بشه؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
سلام خدمت وکلای محترم ،سوالی ازتون داشتم که اگر جوابمو بدید خیلی ممنون میشم.بنده دانشجوی ترم ۵ حقوق دانشگاه علامه طباطبایی هستم و قصد داشتم در کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم قضایی مشغول به تحصیل و وارد قوه قضائیه شم، اما حدود ۶ ماه قبل من و دوستم متاسفانه با هم درگیر شدیم و بازهم متاسفانه از هم شکایت کردیم هر دو مون از بابت توهین به پنج میلیون و ده تومان جزای نقدی، بابت تهدید به ۲۰ ضربه شلاق تعزیری محکوم شدیم و بنده به یک درصد و دوستم به ۲ درصد دیه محکوم شدیم هر دو تجدید نظر خواهی کردیم و در همین حین با وساطت پدرهامون با هم آشتی کردیم و به هم رضایت دادیم و اجرای احکام دادنامه داده که با توجه به گذشت، پرونده مختومه شد و موقوفی اجرا زده، متوجه هستم که مورد پیشینه کیفری موثر نبوده با این اوصاف امکان داره باعث رد شدنم در گزینش دانشگاه علوم قضایی که همون گزینش قضات هست بشه؟؟
ضمنا هر دومون نه بازداشت شدیم و نه زندان رفتیم(که انگشت نگاری و...بشیم)
با تشکر از جوابتون.
جمعبندی پاسخ وکلا
اکثر وکلا معتقدند با توجه به مختومه شدن پرونده و عدم درج آن در گواهی عدم سوءپیشینه، این موضوع مانع قبولی در گزینش نخواهد شد و جای نگرانی نیست.
این یک ارزیابی کلی بر اساس احکام تعزیری مختومهشده است، اما معیارهای استعلامی گزینش ممکن است شرایط پرونده شما را متفاوت بررسی کند.