با اعتراض به رای و اصلاح پلاک تو دادخواست و واریز مبلغ دستور موقت میشه رای به نفع من برگرده؟

پرسیده شده ۴ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
من برای خودرویی که بنام خانومم سند زده بودم دادخواست تایید رجوع از هبه،.دستور موقت و مطالبه هزینه دادرسی همزمان با خواسته اصلی دادم و دادگاه تشکیل شد و دادخواست من توسط قاضی رد شد به این دو دلیل که توی دادخواست شماره پلاک ماشینو اشتباه تایپ شده بود مثلا پلاک اصلی ۶۸ بوده‌ ولی ۶۹ نوشته شده بوده که قاضی گفته رای عدم استماع بخاطر این مورد و دلیل بعدیش اینکه چون من مبلغ دستور موقت به حساب دادگستری جهت خسارات وارده رو نریختم چون فکر میکردم چون مدارک و خود خودرو‌ دست خودمه دیگه لازم نیست که خودرو توقیف بشه که قاضی هم‌گفته چون مبلغ واریز نشده رد دعوی و این تا ۲۰ روز قابل تجدید نظر میباشد,تو رای دادگاه اصلا در مورد اینکه هبه رد بشه چیزی نگفته فقط رای عدم استماع برای شماره پلاک اشتباه و رد دعوی بخاطر واریز نکردن مبلغ خسارت احتمالی،حالا می خواستم ببینم با اعتراض به رای و اصلاح پلاک تو دادخواست و واریز مبلغ دستور موقت میشه رای به نفع من برگرده چون دلایشم فقط همین دو مورد بوده.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اعتراض در مرحله تجدیدنظر این ایرادات را برطرف نمی‌کند و رای به نفع شما برنمی‌گردد. به دلیل اینکه دادگاه فقط ایراد شکلی گرفته و وارد ماهیت دعوا نشده، باید دادخواست جدیدی به صورت صحیح ثبت کنید.

این قاعده برای رد شکلی دعوا صدق می‌کند اما نحوه و زمان‌بندی ثبت دادخواست جدید به شرایط پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم طرح مجدد دادخواست به جای تجدیدنظرخواهی

ایرادات وارد شده به دادخواست شما مانند اشتباه در شماره پلاک و عدم واریز خسارت احتمالی دستور موقت، ایرادات شکلی هستند. دادگاه به دلیل همین نقص‌ها وارد رسیدگی به ماهیت موضوع هبه نشده و قرار صادر کرده است. امکان اصلاح این اشتباهات در مرحله تجدیدنظر وجود ندارد و رای تغییر نخواهد کرد. بنابراین برای رسیدن به نتیجه، باید مجدداً یک دادخواست صحیح تنظیم و ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سمیرا قهرمانی

سمیرا قهرمانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳ نظر)

این موارد مربوط به ایرادات شکلی دادخواست هست و دادگاه وارد ماهیت نشده است برای اصلاح این ایرادات نیاز به طرح مجدد دادخواست هست و در مرحله تجدیدنظر امکان مرتفع کردن ایرادات مذکور وجود ندارد.

فرشته نوری

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

با سلام،خیر دادخواست به شکل صحیح مجدد باید طرح شود

حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

باسلام می بایست مجددا دادخواستی به درستی تنظیم و ثبت نمایید

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

چون دادگاه اقدام به رد شکلی دادخواست شما کرده و وارد رسیدگی ماهیتی نشده لذا تکلیفی در خصوص بررسی دلایل و ادعاهای مطروحه از سوی شما نداته لذا باید دادخواست جدیدی مجددا مطرح نمائید .

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
با توجه به توضیحات بهتر است اقدام به اقامه مجدد دعوا کنید

گل نوش ملکی

گل نوش ملکی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۶۵ نظر)

دادخواست صحیحی مجدد طرح نمایید

سیدمحمد سجادی

سیدمحمد سجادی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۱ نظر)

با سلام
خیر باید از ابتدا دادخواست مطرح کنید

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
خیر بایستی مجددا طرح دعوا نمایید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید