با آنکه من بیشتر ثمن را پرداخت کردم مالک رسمی ادعا میکند که پول معامله قبلی را نگرفته ام، باید چه کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با سلام بنده ملکی را از شخصی خریداری نموده ام که ایشان مدعی بود ملک را از مالک رسمی اصلی خریده است و دوباره میخواهد با مبایعه نامه به من بفروشد. مالک رسمی که سند به نام اوست به عنوان شاهد مبایعه نامه ای که بنده و واسطه با هم نوشتیم را امضا کرده. پس از چند مدت با آنکه من بیشتر ثمن را پرداخت کردم مالک رسمی ادعا میکند که پول معامله قبلی را نگرفته ام. حالا من باید چه کنم؟ فقط مبایعه نامه با واسطه را دارم که مالک رسمی به عنوان شاهد آن را امضا کرده است.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

عدم دریافت پولِ معاملهٔ قبلی توسط مالک رسمی تاثیری در قرارداد خرید شما ندارد و او تنها می‌تواند ثمن طلبش را از فروشندهٔ قبلی پیگیری کند. با توجه به امضای مبایعه‌نامه توسط مالک رسمی، معاملهٔ شما معتبر است و باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه هر دو نفر مطرح کنید.

این یک قاعده کلی است، اما شرایط دقیق پیگیری قانونی می‌تواند به مفاد مبایعه‌نامه و متن امضای مالک رسمی بستگی داشته باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اعتبار معامله و راهکار الزام به تنظیم سند رسمی

با امضای مبایعه‌نامه توسط مالک رسمی، وقوع معامله تایید شده و ادعای او مبنی بر نگرفتن ثمن معاملهٔ قبلی خللی به قرارداد شما وارد نمی‌کند. مالک رسمی امکان فسخ یا ابطال معاملهٔ شما را به این دلیل ندارد و فقط می‌تواند طلبش را از نفر واسطه مطالبه کند. شما باید برای احقاق حق خود، دعوای الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت هر دو نفر، یعنی واسطه و مالک رسمی، در مراجع قضایی مطرح کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

با توجه به وقوع بیع باستناد مبایعه نامه تنظیمی و همچنین امضاء و تنفیذ بیع نامه شما از سوی مالک رسمی ، هیچ ایرادی بر معامله شما وارد نبوده و امکان فسخ یا ابطال یا ..... وجود ندارد . در صورتی که مالک رسمی مدعی عدم دریافت ثمن معامله قبلی باشد باید از طریق دادخواست مطالبه به طرفیت فروشنده به شما ، مبادرت به وصول آن مبلغ نماید و این موضوع تاثیری در معامله شما نخواهد داشت .

محمد زارعی ایرندگان

محمد زارعی ایرندگان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۳٫۲(۵ نظر)

درودبرشما
عدم پرداخت ثمن معامله قبلی تاثیری در معامله فعلی شماندارد
بهتراست دعوی الزام به تنظیم سندرسمی علیه هردونفر مطرح کنیدالبته بعداز مشورت حضوری باهمکاران وکیل.

عبدالصمد محمدی مقدم

عبدالصمد محمدی مقدم

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۳۵۲ نظر)

این ادعا در حق شما تاثیری ندارد. با درخواست الزام به انتقال سند رسمی مشکل شما حل می شود بهتر است با همراهی وکیل اقدام کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید