این مبایعه نامه ۳۸۰متری پر تناقض را چگونه فسخ یا ابطال نمایم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۱۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام به همه اساتید محترم. بنده یک زمین ۸۰متری جنب زمین ۳۰۰متری پدرم دارم که من این زمین۸۰ متری رو طی یک سند عادی مبایعه نامه (با دست خط خودم)فروختم به پدرم ولی پولی دریافت نکردم(شاهد دارم) و پدرم گقت که باغ کوچکش رو در ازای این زمین ۸۰ متری به من میده و تقریبا بعد چند ماه از فروش زمین ۸۰ متری م به پدرم، برادرم که وکالت کاری از پدرم داشت من رو برد بنگاه تا کل این زمین، به صورت یکپارچه، ۳۸۰متر دربیاد و بعد از فوت پدرم بفروشیم و سهم همه داده بشه و من به خاطر اعتماد به برادرم مفاد مبایعه نامه رو داخل بنگاه نخوندم و امضا کردم. ۳سال هست که برادرم ۲نسخه مبایعه نامه بنگاه رو با خودش برده بود و به من هم نداده بود، امروز رفتم از بنگاه فتوکپی مبایعه نامه رو گرفتم و متوجه شدم که من، مالک و فروشنده ۳۸۰متر هستم نه ۸۰متر، در حالی که من فقط مالک همون ۸۰متر بودم که قبلا به پدرم فروخته بودم تا باغ رو به من بده اما پدرم اخیرا فوت کرد و خواهر و برادرهام جدیدا دبه درآوردن و باغ رو بهم ندادن. توی مبایعه نامه ۳۸۰متری بنگاه نوشته نقدا من پول رو از برادرم دریافت کردم در حالی که شاهد دارم دریافت نکردم و نکته مهم اینکه داخل کروکی شهرداری که چند ماه قبل از این مبایعه نامه برای این زمین ۳۸۰متری کشیده شده، اسم برادرم به عنوان مالک آمده و توی مبایعه نامه بنگاه، اسم من فروشنده ذکر شده، اگر فرض کنیم پدرم اون زمان که در قید حیات بود، ۸۰متر زمینی که از من خریده بود رو با ۳۰۰متر زمین خودش فروخته به برادرم که بره کارهای شهرداری ش رو انجام بده، چه نیازی بوده که بعدش برادرم من رو ببره بنگاه و به عنوان فروشنده ۳۸۰متر و خودش رو خریدار همین متراژ معرفی بکنه؟ برادرم چون وکیل کاری پدرم شده بود، آیا اسم برادرم تو کروکی شهرداری باید به عنوان مالک ذکر بشه؟ یا وکیل مالک؟
با برادرم تماس گرفتم که بیاد مبایعه نامه رو اصلاح کنیم بهم جواب سربالا داد و هر موقع که میخواد تهدید بکنه میگه از این زمین سهمی نداری یا اصلا بنا نبود زمین ۸۰متری ت با باغ پدری عوض بشه یا میگه من خودم میفروشم سهم تو رو هم میدم. هم زمین ۸۰ متری م از دستم رفته هم فردا متهم میشم که تبانی یا.. کردم. چه دادخواستی تنظیم کنم که مبایعه نامه باطل یا فسخ بشه و به زمین ۸۰متری خودم برسم. خواهر و برادرام اطلاع ندارن میرن از دستم شکایت میکنن و میگن تو مالک و فروشنده ۸۰ متر بودی نه ۳۸۰ متر؟ عاجزانه خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید. پیشاپیش از همه شما ممنونم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وکلا متفق‌القول هستند که با توجه به پیچیدگی و تناقضات موضوع، ارائه راهکار حقوقی و اظهارنظر دقیق درباره فسخ یا ابطال معامله بدون بررسی متن مبایعه‌نامه و مستندات پرونده امکان‌پذیر نیست.

این یک قاعده کلی است و مسیر دادخواست شما می‌تواند بسته به مالکیت شما بر زمین و عبارات دقیق متن مبایعه‌نامه متفاوت باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم بررسی دقیق مستندات و مبایعه‌نامه

با توجه به اینکه شما مالک تمام ملک نبوده‌اید و ابهاماتی در نحوه انتقال وجود دارد، تعیین نوع دادخواست نیازمند بررسی دقیق مدارک است. در مسائل قراردادی نمی‌توان بر اساس حدس و گمان راهکار ارائه داد و ابتدا باید مبایعه‌نامه و اسناد پیشین مطالعه شوند. برای انتخاب مسیر صحیح ابطال یا فسخ، مستندات خود از جمله قراردادها و شهادت‌نامه‌ها را برای بررسی حقوقی ارائه نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ننا فرد

ننا فرد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۹ نظر)

درود
شما مگه مالک ۳۰۰ متر بودید که اقدام به فروختن نمایید مدارک شما جهت اظهارنظر باید بررسی گردد

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و نمی‌توان حدسی پاسخ ارسال داشت

سیدمصطفی سعیدی

سیدمصطفی سعیدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

باسلام؛ مدارک من جمله مبایعه نامه باید بررسی و مطالعه گردد

علی اصغر نادری

علی اصغر نادری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۱۴ نظر)

در امور قراردادی لازمه اظهار نظر صحیح بررسی قرارداد است

نمایش ۸ پاسخ دیگر وکلا
مهسا خاکپور

مهسا خاکپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۷۸ نظر)

سلام
مدارک بابد بررسی گردد

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

بدون بررسی مدارک و اسناد موجود نمیتوان راهنمایی دقیقی نمود . باید مدارک بررسی شود .

سیده عاطفه مجیدی طهران

سیده عاطفه مجیدی طهران

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۰۴ نظر)

باسلام
نیاز است مدارک و مستندات شما بررسی شود

ابوالفضل جهان بخش

ابوالفضل جهان بخش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۲۴۸ نظر)

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

مصطفی مستاجران

مصطفی مستاجرانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۸۴ نظر)

با سلام نیاز به بررسی و مطالعه دقیق مبایعه نامه دارد.

سید رسول قاضی

سید رسول قاضی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۰۲ نظر)

با سلام و درود نیازمند بررسی دقیق مبایعه نامه میباشد

مرصاد پوراعتضاد

مرصاد پوراعتضاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۲۳۸ نظر)

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

نیاز به بررسی و مطالعه مبایعه نامه است ...

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید