ایشان قفل در رو عوض کرده و از ورود من به خانه جلوگیری کرده‌اند؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

آیا من بعنوان مستاجر مادرم در یک طبقه زندگی میکنم آیا میتونم به خانه ام برگردم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت وجود قرارداد اجاره، شما حق استفاده از ملک را دارید و موجر نمی‌تواند مانع ورودتان شود. برای پیگیری می‌توانید ابتدا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا موضوع صورت‌جلسه شود و سپس شکایت ممانعت از حق مطرح کنید.

این روند در شرایطی است که قرارداد معتبر داشته باشید، اما وضعیت مدارک اثبات رابطه استیجاری پرونده شما را متفاوت می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

حق ورود مستاجر و پیگیری تعویض قفل

اگر قرارداد اجاره داشته باشید، به عنوان مستاجر حق انتفاع از منزل را دارید و هیچ‌کس نمی‌تواند مانع ورود شما به ملک شود. برای اقدام قانونی می‌توانید با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا مأمور در محل حاضر شده و صورت‌جلسه تنظیم کند. پس از تنظیم صورت‌جلسه کلانتری، امکان ثبت شکایت با عنوان ممانعت از حق در دادگاه وجود دارد. همچنین داشتن اجاره‌نامه رسمی پیگیری این موضوع را بسیار ساده‌تر خواهد کرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مجید جوکاری

مجید جوکاری

کارشناس حقوقی

اگر اجاره نامه رسمی دارید و خواهان پیگیری حقوقی هستید و این امر در روابط مادر و فرزندی شما در آینده تاثیر بدی ندارد . می توانید با مرکز ۱۱۰ تماس بگیرد و خواهان حضور مامور در محل باشید و وقتی مامور کلانتری محل صورتجلسه کرد می توانید به اتهام ممانعت از حق از ایشان شاکی شوید. برابر دستور العمل ستاد مقابله با کرونا کلیه صاحب خانه ها حق اخراج مستاجران از ملک خود به بهانه های مختلف را ندارند . زیرا فعلا وضعیت کشور فورس ماژور می باشد . پس از مراجعه به دادگاه از قاضی تقاضا کنید طبق دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا عمل شود و تا پایان وضعیت کرونا موجر حق تخلیه ندارد.

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
چه شخصی قفل را عوض کرده سوال شما مبهم است.

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

در صورت داشتن قرارداد فی ما بین شما به عنوان مستاجر حق انتفاع از محل مورد اجاره را دارید لذا ایشان نمی تواند مانع انتفاع شما از مورد اجاره شود

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام بر شما
در صورت داشتن قرارداد فی ما بین شما به عنوان مستاجر حق انتفاع از محل مورد اجاره را دارید لذا ایشان نمی تواند مانع انتفاع شما از مورد اجاره شود

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید