ایا پس گرفتن شهادت اونا تاثیری در حکم صادر شده دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

سلام.بنده محزون هستم با دایی ام واس وسایل کار دعوامون شد داییم سه نفر شاهد اورد شهادت دادن بر علیه ما ک وسایل کار رو بردن و پس نیاوردن و حکم قطعی هم برای ما ثابت شد و بنده مجبورم که به مبلغ سی میلیون بهشون وسایل بدم. الان اون شاهدا گفتن ما اشتباه کردیم شهادت دادیم میخوای شهادتو پس بگیریم ایا پس گرفتن شهادت اونا تاثیری در حکم صادر شده دارد؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پس گرفتن شهادت می‌تواند موجب بی‌اثر شدن یا ابطال حکم قطعی شود و از موارد اعاده دادرسی به شمار می‌رود. همچنین در صورت ارائه مدارک، امکان درخواست توقف اجرای حکم و شکایت از شهود بابت شهادت کذب وجود دارد.

با این حال، پذیرش این موضوع و متوقف شدن رای بستگی به اثباتِ رسمیِ رجوع از شهادت و صحت مدارک شما دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان ابطال حکم با پس گرفتن شهادت شهود

اگر شاهدان از شهادت خود برگردند، این موضوع می‌تواند از جهات اعاده دادرسی کیفری باشد و منجر به ابطال حکم صادرشده گردد. شما می‌توانید با استناد به این موضوع و ارائه مدارک معتبر، ابتدا تقاضای توقف اجرای حکم قطعی را مطرح کنید تا پرونده مجدداً بررسی شود. علاوه بر این، امکان شکایت کیفری از شاهدان بابت شهادت کذب و همچنین شکایت از شاکی تحت عنوان افترا برای شما فراهم است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امید دربر

امید دربر

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۳ نظر)

به موجب ماده۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری درصورت صدور حکم قطعی از موجبات اعاده دادرسی است واز این طریق می تونین تقاضای ابطال حکم را انجام دهید

محمد یاسر رحمانی

محمد یاسر رحمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام. کل حکم باطل میشه. همچنین از شهود بابت شهادت کذب شکایت کنید، همچنین از داییتون با عنوان افترا ، شکایت کنید

رضا اشرفی قرانقیه

رضا اشرفی قرانقیه

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

با سلام اعاده دادرسی یکی از طرقی است که تحت شرایطی می توان رای قطعی در صورت عدم اجرا بی اثر شود.در صورت ارائه مدارک و مقرون به صحت بودن آن اولین گام توقف اجرای حکم است تا مساله بررسی شود.

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
تمام حکم صادره ابطال خواهد شد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید