ایا میتونه تو دادگاه ادعا کنه که مدارک مال قبله و الان بیکاره؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

شوهر من کارش ازاده و درامد نسبتا خوبی داره اما میخواد توی دادگاه اعلام کنه که چیزی نداره و خاطر نشان کنم که چیزی هم به نامش نیست و جدیدا حسابهاشو به نام اعضای خانواده اش گرفته اما من مدارک محکمه پسندی از جمله مهر کار و فاکتور و تصاویر و فیلمهایی که دال بر کار کردن اون میباشد را میخواهم به دادگاه ارائه بدم سوال اینه ایا میتونه تو دادگاه ادعا کنه که مدارک مال قبله و الان بیکاره؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

همسر شما می‌تواند در دادگاه ادعا کند که مدارک قدیمی است یا اخیراً دچار بیکاری و مشکل مالی شده و برای اعسار شاهد بیاورد. با این حال، فاکتورها باید دارای تاریخ باشند و در نهایت تشخیص و احراز ادعای او یا مدارک شما بر عهده قاضی است.

اینکه ادعای بیکاری او پذیرفته شود یا مدارک شما، بستگی مستقیم به تاریخ اسناد و ادله‌ای دارد که هر دو طرف به دادگاه ارائه می‌دهید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان ادعای بیکاری و رد مدارک گذشته در دادگاه

شوهرتان می‌تواند در دادگاه ادعا کند که در گذشته کار و درآمد مناسبی داشته اما اخیراً بیکار یا دچار بحران مالی شده است. در دعاوی مانند اعسار، او ممکن است برای اثبات بیکاری و بی‌پولی خود به شهادت شهود نیز متوسل شود. از سوی دیگر، مدارک شما از جمله فاکتورها باید حتماً تاریخ داشته باشند تا زمان دقیق فعالیت کاری او را ثابت کنند. در نهایت، بررسی تاریخ مدارک، صحت فیلم‌ها و پذیرش ادعای بیکاری یا اعسار کاملاً در صلاحیت و تشخیص قاضی دادگاه است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
الهه رضاسلطانی

الهه رضاسلطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۵ نظر)

با سلام همان طور که خودتان گفتید مدارک باید محکمه پسند باشد و قابل اثبات در دادگاه و مسلما فاکتورها باید تاریخ داشته باشد که زمان صدور را مشخص کند و ممکن است همسر شما دلیلی بر بیکاری ارائه نماید و شما در سوال اشاره نکردید ولی ظاهرا دعوی شما مربوط به اعسار از پرداخت مهریه یا نفقه است که در این صورت شوهرتان میتواند با داشتن شاهد اعسار خود را ثابت کند.
به هرحال اثبات دارایی ایشان بستگی به مدارک دارد.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
ایشان می توانند مدعی شوند که سابقا دارای کار و درامد خوبی بوده اما اخیرا دچار مشکلات مالی شده اند و نهایتا تشخیص احراز شرایط با قاضی است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید