ایا رای به طلاق داده می شود؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
سلام
رای نفقه صادر شده و بنده به پرداخت نفقه معوقه و همچنین نفقه جاری محکوم شدم که اعتراض کردم و پرونده به تجدیدنظر رفت.
در پرونده تمکین مرحله بدوی پیروز شدم که زوجه اعتراض کرد و پرونده به تجدیدنظر رفت.
یکسال و نیم درگیر این پرونده ها و طلاق از طرف زوجه و مهریه بودیم و در تمام این یکسال و نیم همسرم در منزل پدرشان بسر میبردند و من هیچ اطلاعی از ایشان نداشتم.با استشهادیه قابلیت اثبات ان را دارم.
بعد از یکسال و نیم زوجه در جلسه تجدیدنظر تمکین حاضر شد و اعلام کرد حاضر به تمکین است و تمکین کرد. یکماه بعد از تمکین دوباره دادخواست طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه در اون مدت یکسالو نیمی که در منزل نبوده داده ، یعنی ایشان یکسال و نیم از تمکین خارج بودند و من هم نفقه ای به این دلیل به حسابشان واریز نکردم وزمانی که باید رای تمکین به نفع خودم از تجدیدنظر میگرفتم ایشان تمکین کردند و حالا به دلیل اینکه من رای عدم تمکین ندارم و یکسال و نیم هم نفقه ندادم تقاضای طلاق کرده ایا با تقاضای طلاقشان موافقت می شود؟
چون واقعا قصد تمکین نداشتند و کلاه سر من گذاشتند که بتوانند از این راه طلاق بگیرند.
شنیده ام بعضی قضات در صورت عدم پرداخت نفقه معوقه و جاری بعد ار محکومیت رای طلاق میدهند ایا درست؟؟ چون در ان یکسالو نیمی که من نفقه نداده ام رای نفقه هم قطعی نبوده و پرونده نفقه در تجدیدنظر در حال بررسی بوده و بعد از قطعیت رای مرتب دارم نفقه را میپردازم.
جمعبندی پاسخ وکلا
عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه میتواند برای زوجه حق طلاق ایجاد کند، به ویژه اگر حکم قطعی عدم تمکین وجود نداشته باشد. با این حال برخی وکلا معتقدند در صورت پرداخت کامل نفقه معوقه، امکان طلاق گرفتن برای زوجه وجود نخواهد داشت.
این یک دیدگاه کلی است و امکان صدور رای طلاق به وضعیت قطعی بودن یا پرداخت شدن محکومیتهای نفقه در پرونده شما بستگی دارد.