ایا راهی برای محدود کردن این شخص از طریق دادگاه هست؟

پرسیده شده ۴ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

سلام من پدرم معتاد به شیشه هست و همش تهدید میکنه که مارو میشکه و یا اسید میریزه رومون میخواستم بدونم ما چیکار باید بکنیم تا از کار های این در امان باشیم ایا راهی برای محدود کردن این شخص از طریق دادگاه هست ؟ این رو هم بگم که این ادم واقعا روانی هست و کینه ای و ما کنار این شخص امنیت جانی نداریم. در صورت طلاق مادرم تهدید به ازار و اذیت و یا قتل ما و خانواده مادرم میکنه چیکار باید کرد تا این محدود بشه و نتونه کاری علیه ما انجام بده؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای مقابله با تهدیدهای ایشان ابتدا می‌توانید با اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ تماس بگیرید و در صورت نیاز، با جمع‌آوری مدارک و ادله کافی، شکایت کیفری با عنوان تهدید به قتل و آزار و اذیت مطرح کنید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه اقدام قانونی در برابر تهدیدهای جانی

در مواجهه با چنین تهدیدهایی، نخستین گام تماس با اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ است تا موضوع پیگیری شود. چنانچه این اقدام نتیجه‌بخش نبود، می‌توانید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید. برای این کار باید دلایل و مدارک کافی برای اثبات موضوع آماده داشته باشید. سپس علیه فرد با عنوان تهدید یا تهدید به قتل و آزار و اذیت شکایت کیفری ثبت نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

گل نوش ملکی

گل نوش ملکی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۶۵ نظر)

در صورتی که دلایل کافی برای اثبات موضوع دارید تحت عنوان تهدید از ایشان شکایت نماییز

فاطمه امیری

فاطمه امیری

وکیل پایه دو مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۴۷ نظر)

با سلام ابتدا با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید

راضیه حیدری

راضیه حیدری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱ نظر)

با تدارک دلایل و مدارک اقدام به شکایت از ایشان تحت عنوان تهدید به قتل و آزار و اذیت نمایید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید