ایا ثالث میتواند به این رای اعتراض نماید؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام بنده در خرید ملکی جهت پرداخت ثمن معامله مقداری نقد وبرای بقیه ثمن معامله دو عدد چک دادم و سپس در قرار داد نوشتیم که اگر چک ها برگشت بخورد معامله فسخ خواهد شد یکی از چک ها برگشت خورده و فروشنده رفته از دادگاه تایید فسخ معامله رو گرفته سوال بنده اینه با توجه به اینکه در قرار داد شرط فسخ معامله برای برگشت چکها بوده دادگاه چطور با برگشت یک عدد چک فسخ معامله رو تایید کرده بنده باید چیکار کنم توضیح اینکه فروشنده در دادگاه اظهار کرده که منظور از جمله چک ها منظور همون هریک از چک ها بوده در حالیکه در قرار داد از واژه جمع استفاده شده و نوشته شده اگرچک ها برگشت بخورد معامله فسخ هست بنده با توجه به اینکه ملک رو دوباره به شخص ثالثی انتقال دادم ایا شخص ثالث میتونه به این رای دادگاه اعتراض ثالث بده ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر اکثر وکلا شخص ثالث امکان طرح دعوای اعتراض ثالث به رأی دادگاه را دارد. با این حال برخی وکلا معتقدند رأی فسخ به درستی صادر شده و ثالث باید از خود شما شکایت کند.

امکان موفقیت یا اقدام ثالث بستگی مستقیم به نوع انتقال ملک و مفاد دقیق قرارداد اولیه دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان اعتراض شخص ثالث به رأی فسخ معامله

شخص ثالثی که ملک به او منتقل شده است امکان طرح اعتراض ثالث نسبت به رأی تأیید فسخ را دارد. درباره درستی حکم فسخ با برگشت تنها یک چک، دیدگاه برخی وکلا این است که شرط فسخ با برگشت هر یک از چک‌ها محقق می‌شود و رأی صحیح است. در این صورت شخص ثالث ممکن است ناچار شود مستقیماً علیه شما اقامه دعوا کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
طرح دعوای اعتراض ثالث امکان پذیر است.

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری

علی تقوی

علی تقوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۵۲۰ نظر)

باسلام ودرود بله میتواند

مهدیه کارگر دهقانی

مهدیه کارگر دهقانی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۲ نظر)

سلام و درود بله البته با توجه به توضیحات شما

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
امین ولی زاده

امین ولی زاده

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۳۱ نظر)

با درود. طبق قانون چون در قرارداد خیار شرط فاسخ برای فروشنده قید شده و مورد توافق متعاملین بوده بنابراین خیار شرط فاسخ برای فروشنده محرز هست؛ چکها نوشته شده پس هر چکی پاس نشود؛حق فسخ برای بایع ثابت میشود.

سیدمحمد سجادی

سیدمحمد سجادی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۱ نظر)

با سلام رای دادگاه صحیح است. ثالث باید از شما شکایت نماید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید