اگه یه هفته بگذره بازم میتونم به عنوان کیفری چک رو برگشت بزنم و اقدام کنم ؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام
بنده یک چک دارم برای تاریخ ۳/۸/۹۸ طرف صادرکننده چک بهم گفته سوم نبر بانک فعلا پول ندارم یه هفته بعدش ببر چند روز حسابم خالیه میخوام بدونم اگه یه هفته بگذره بازم میتونم به عنوان کیفری چک رو برگشت بزنم و اقدام کنم نمیخوام موقعی که برگشت میزنم حقوقی باشه برای کیفری برگشت زدن چند روز از موعد سررسید چک فرصت دارم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

گذشت یک هفته از تاریخ سررسید مانع شکایت کیفری نیست و شما همچنان می‌توانید برای این اقدام اقدام کنید. طبق نظر وکلا، برای شکایت کیفری تا ۶ ماه پس از برگشت زدن چک فرصت وجود دارد.

این مهلت قاعده کلی است، اما زمان دقیق مراجعه به بانک و دریافت گواهی عدم پرداخت شرایط پیگیری شما را مشخص می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت کیفری چک تا ۶ ماه پس از برگشت

گذشت یک هفته از موعد چک مانعی برای پیگیری کیفری ایجاد نمی‌کند. شما همچنان می‌توانید چک را برگشت زده و شکایت کیفری مطرح کنید. به گفته وکلا، پس از مراجعه به بانک و صدور گواهی عدم پرداخت، تا ۶ ماه برای طرح شکایت کیفری فرصت دارید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مرضیه شیخ الاسلامی

مرضیه شیخ الاسلامی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۳ نظر)

با سلام و احترام از تاریخ مراجعه به بانک و در صورت عدم دریافت مبلغ چک و صدور گواهی عدم پرداخت تا ۶ ماه حق شکایت کیفری دارید

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
تا ۶ ماه امکان شکایت کیفری وجود دارد

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
بله در اینصورت نیز می توانید اقدام به طرح دعوا کیفری نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید