اگر من اموالی رو که در زمان یکساله قبل اعسار مهریه منتقل شده را در دادخواست اعسار ننویسم، متوجه میشوند؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام خدمت شما وکلای عزیز

اگر متوجه شوند چه نتیجه ای ممکن است داشته باشد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اموالی که پیش از مطالبه مهریه یا صدور رای قطعی منتقل شده و در حال حاضر در مالکیت شما نیست، نیازی به ذکر در دادخواست اعسار ندارد و در رسیدگی به اعسار به آن توجه نمی‌شود.

این یک روال کلی است، اما شرایط دقیق پرونده شما بستگی به زمان دقیق انتقال و زمان مطالبه مهریه دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم لزوم درج اموال منتقل‌شده در دادخواست اعسار

اموالی را که پیش از این و قبل از مطالبه مهریه توسط زوجه منتقل کرده‌اید و در حال حاضر مالکیتی نسبت به آن‌ها ندارید، لازم نیست در دادخواست اعسار بنویسید. به این‌گونه موارد در جریان رسیدگی به اعسار توجهی نمی‌شود. طبق نظر وکلا و بر اساس رای وحدت رویه، ممنوعیت انتقال اموال مربوط به بعد از صدور رای قطعی است. بنابراین اگر انتقال قبل از این مراحل بوده باشد، مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مرضیه صفدری

مرضیه صفدری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۱۱۳ نظر)

اموالی که قبلا و قبل از مطالبه مهریه توسط زوجه منتقل نموده اید و هم تاکنون مالکیتی نسبت به آن ندارید لازم به تصریح نیست و در رسیدگی اعسار هم به آن توجه نمیشود.

محسن سلمان زاده

محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۳۵ نظر)

خیالت راحت به اونجور مسایل توجه نمی شود

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

این ماده محکومیتهای مالی از سوی دیوان عالی کشور بارای وحدت رویه به تخصیص خورده بعداز رای قطعی شما نمی توانی اموال خودرا انتقال دهید لذا مشکلی نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید