اگر قاضی دستور پرینت پیامکی صادر کنن آیا فقط پیامهایی که به شخص شاکی ارسال شده رصد میشود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

با سلام خدمت وکلایه عزیز
اگر قاضی دستور پرینت پیامکی صادر کنن آیا فقط پیامهایی که به شخص شاکی ارسال شده مورد بررسی قرار میگیرد یا کل پیامهایی که رد و بدل شده است؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

بررسی پیامک‌ها کاملاً به متن دستور قاضی بستگی دارد و ممکن است فقط پیام‌های یک شماره خاص یا تمام پیام‌ها در یک بازه زمانی مشخص درخواست شود.

این موضوع به نحوه صدور دستور در پرونده شما بستگی دارد و متن دستور قاضی مشخص می‌کند چه مواردی رصد شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

محدوده رصد پیامک‌ها طبق دستور قاضی

رصد پیامک‌ها محدود به شخص شاکی نیست و کاملاً به متن دستوری که قاضی صادر می‌کند وابسته است. قاضی می‌تواند دستور استعلام را برای یک شماره مشخص صادر کند یا بررسی تمام شماره‌ها را بخواهد. همچنین مدت زمان و بازه تاریخی مدنظر قاضی در تعیین پیامک‌های قابل بررسی مؤثر است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکبر هدایی‌ متنق

اکبر هدایی‌ متنق

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۰ نظر)

بستگی به درخواست قاضی به مدت زمان داره مثلا بگه از اول فروردین ۹۸ تا اخر آذر۹۸ و یک شماره را بخواهد یا تمام شماره ها که بازم فرق دارن

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید