اگر قاضی برایم درصد پایینی از تنصیف، رای دهد آیا میتوانم قبول نکنم و تجدید نظر بخواهم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

همسرم بعد از سی سال زندگی و با وجود شاغل بودنم و دو فرزند تقاضای طلاق کرده به علت عدم سازش، وکلا میگویند حق تنصیف از صفر تا پنجاه درصد اموال مرد میباشد میخواستم بدانم اگر قاضی برایم درصد پایینی رای دهد آیا میتوانم قبول نکنم و تجدید نظر بخواهم؟ آیا مؤثر میباشد؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

حکم مربوط به درصد تنصیف دارایی بخشی از رأی دادگاه است و امکان اعتراض و تجدیدنظرخواهی نسبت به آن وجود دارد. در صورت ارائه دلایل محکمه‌پسند، این اعتراض می‌تواند در تغییر یا نقض رأی دادگاه مؤثر باشد.

امکان اعتراض برای همه وجود دارد، اما میزان تأثیر آن بستگی به دلایل و مدارکی دارد که شما در پرونده ارائه می‌دهید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان تجدیدنظرخواهی از درصد تنصیف دارایی

حکم تنصیف دارایی جزئی از دادنامه صادره است و مانند اصل حکم، قابلیت اعتراض و تجدیدنظرخواهی را دارد. اگر نسبت به درصد تعیین‌شده توسط قاضی معترض هستید، می‌توانید درخواست تجدیدنظر بدهید. تأثیر این اعتراض و نقض یا تغییر دادنامه به این بستگی دارد که دلایل ارائه‌شده تا چه اندازه محکمه‌پسند باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدرضا پیرمحمدی

محمدرضا پیرمحمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۵ نظر)

با سلام
بله میتوانید اعتراض نمایید و در صورتی که دلایل شما محکمه پسند باشد میتواند در نقض دادنامه موثر باشد

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

حکم تنصیف جزیی از دادنامه صادره می باشد که قابلیت اعتراض و تجدیدنظرخواهی را داراست .

رستم علی اکبری

رستم علی اکبری

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۱ نظر)

حکم تصنیف نیز به همراه خود اصل حکم صادره قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید