اگر شکایت کنن می توانن اموال را دوباره تقسیم کنند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با عرض سلام. پدر اینجانب فوت نموده و مقداری اموال از ایشان به جا مانده است. خواهر و برادر دور هم جمع شدیم و اموال را تقسیم کردیم و همه وراث کاغذ را امضا و اثر انگشت زدند و شاهد هو داشتند .حالا بعد از یک هفته کاغذ را چند تاشون قبول ندارن .

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

تقسیم‌نامه‌ای که به امضا و اثر انگشت تمام وراث رسیده معتبر و لازم‌الاجرا است و وراث نمی‌توانند خلاف آن عمل کنند.

این قاعده کلی است و الزام‌آور بودن آن به صحت امضاها و عدم ادعای جعل بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان به‌هم زدن تقسیم‌نامه امضاشده ارث

وقتی تمام وراث تقسیم‌نامه را امضا کرده و اثر انگشت زده‌اند، ملزم به اجرای مفاد آن هستند و نمی‌توانند از آن تخطی کنند. نارضایتی بعدی چند نفر از وراث، اعتبار توافق انجام‌شده را از بین نمی‌برد. تنها راهی که وراث مخالف دارند این است که ادعای جعل امضا مطرح کنند تا موضوع از طریق کارشناسی امضا پیگیری شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

در صورت امضاء و تنفیذ تقسیم نامه امکان تخطی از مفاد آن وجود ندارد . تنها راه این است که وراث مخالف ادعای جعل امضاء نمایند که موضوع در چارچوب بررسی امضاء ایشان قابل پیگیری است .

مریم قربان پور دشتکی

مریم قربان پور دشتکی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

درود
نمیتوانند خلاف توافق و محتوی توافق عمل کنن وملزم به اجرای مفاد توافق نامه هستند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید