اگر رابطه نامشروع با رضایت خود شخص باشد، امکان شکایت ازاله بکارت هست؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام
اگه دختری با رضایت خودش رابطه داشته باشه بعد از گذشت حدودا ۸ ماه میتونه برای پرده ی بکارت با پزشکی قانونی از فردی شکایت کنه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به رضایت در رابطه و گذشت حدود ۸ ماه، اثبات اینکه ازاله بکارت توسط چه کسی انجام شده بعید یا غیرممکن است. همچنین طرح شکایت ممکن است منجر به اثبات جرم رابطه نامشروع و مجازات برای هر دو طرف شود.

این قاعده کلی است و مواردی مثل وجود دلایل کافی یا ادعای اکراه می‌تواند نتیجه را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت ازاله بکارت با گذشت ۸ ماه

پس از گذشت ۸ ماه از ازاله بکارت، تشخیص این موضوع که کار توسط چه فردی انجام گرفته از طریق پزشکی قانونی امکان‌پذیر یا محتمل نیست. به دلیل وجود رضایت قبلی، موضوع شکایت ممکن است منتفی شود و تعیین مجرم نیازمند دلایل کافی است. همچنین طرح این موضوع ممکن است به اثبات رابطه نامشروع برای هر دو طرف و در نظر گرفتن مجازات برای دختر و پسر منتهی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

با سلام
بعد از گذشت ۸ماه از ازاله بکارت تشخیص اینکه این اتفاق توسط چه کسی صورت گرفته است امکان پذیر نبوده و در صورت اثبات جرم دیگری به عنوان مثال رابطه نامشروع برای هر دو نفر (هم دختر و هم پسر) مجازات در نظر گرفته می شود.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
امکان احراز امر پس از انقضای ۸ ماه بعید می باشد و مضافا که موجب اثبات جرم رابطه نامشروع می شود و همچنین تعیین مجرم نیاز به ارائه دلایل کافی دارد

عط

علی طالبی مقدم

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با تقدیم عرض سلام ومراتب ادب واحترام

چون رضایت وجود داشته این ششکایت سالبه به انتفای موضوع است.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید