اگر به زنم حق وکالت طلاق در قبال بذل مهریه از طرف ایشان بدهم، چه مضراتی در انتظار بنده خواهد بود؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

با سلام
حدود ۲ ماه است که عقد کرده ایم و همسرم از چند روز بعد از عقد اخلاقشان عوض شد و شروع کردن به بهانه جویی حال از من می خواهد وکالت طلاق به ایشان بدهم تا مهریه اش را ببخشد.
این را هم بگویم که حدس می زنم ایشان می خواهند با گرفتن طلاق به خارج بروند.
از طرف یکی از وکلای این سایت فهمیدم این راه به ضرر من است.
سوالم این است که چه مضراتی دارد این وکالت طلاق دادن؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با اعطای وکالت در طلاق، همسرتان هر زمان بخواهد می‌تواند بدون نیاز به موافقت شما طلاق بگیرد و برای خروج از کشور اقدام کند. با این حال، اگر این وکالت را مشروط به بذل تمام مهریه و حقوق مالی کنید، ایشان فقط در صورت بخشش کامل آنها امکان جدایی خواهد داشت.

میزان ضرر این اقدام بستگی مستقیم به شروط و نحوه تنظیم وکالت‌نامه در دفترخانه دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ضررهای احتمالی دادن وکالت در طلاق به زوجه

دادن وکالت در طلاق این اختیار را به همسرتان می‌دهد که در هر زمان بتواند برای جدایی اقدام کند و پس از طلاق نیز برای خروج از کشور دیگر نیازی به اجازه شما نخواهد داشت. با این وجود، اگر وکالت به‌صورت مشروط و در قبال بذل تمام مهریه و سایر حقوق قانونی مانند نفقه تنظیم شود، ضرر مالی متوجه شما نخواهد بود. زوجه در این حالت تنها زمانی می‌تواند از وکالت استفاده کند که تمام حقوق مالی خود را ببخشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بهتر است حق طلاق بشرط بذل تمام مهریه و حق و حقوق زوجه به ایشان بدهید در صورت اقدام برای طلاق بایستی مهریه و نفقه را ببخشند تا بتوانند از این حق استفاده نمایند .

نیلوفر سامان پور

نیلوفر سامان پور

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۳ نظر)

با سلام
وکالت دادن در طلاق به همسرتان این حق را به ایشان می دهد که هر زمان مایل به جدایی بودند اقدام برای طلاق کنند.

یلدا بزرگمهر

یلدا بزرگمهرهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۴٫۸(۳۳۰ نظر)

با سلام ووقت بخیر
با وکالت درطلاق به زوجه این اختیار را به ایشان میدهید که هرزمان تمایل داشته باشد میتواند برای طلاق اقدام کند و درصورت طلاق
گرفتن هرزمان که بخاهد میتواند برای خروج از کشوراقدام کند و نیازبه اجازه شما نیست .

سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام . اگر حق طلاق به شرط بذل تمام مهریه اعطا کنید ، ضرری ندارد . چون زوجه فقط با بذل تمام مهریه می تواند طلاق بگیرد .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید