اگر ایشان شکایت کنند دادگاه تا زمان تخلیه بمن فرصت میدهد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
حدود ۱۵ روز پیش خانه ام را بهمراه انباری بصوت رهن کامل یه خانمی اجاره دادم و بصورت لفظی بابت تخلیه انباری از وی مدتی زمان خواستم ایشان هم قبول کردند اما اکنون با سماجت مداوم و پیگیری های زیاد که اکنون بثورت مزاحمت شبانه روزی در امده میگوید انباری ام را میخواهم در حال حاضر نتوانستم جایی برای وسایلم پیدا کنم واو نیز قبول نمیکند مهلت دهد و میگوید سر سال شما را همینطور اذیت میکنم و بزور باید مرا از خانه بیرون بیندازی من چه اقدامی میتوانم در خصوص این مشکلات انجام دهم؟ یا وسایلم را خوشان میتوانند تخلیه کنند؟ با تشکر از راهنمایی شما عزیزان سلامت باشید انشاالله .

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا، از آنجا که مورد اجاره شامل انباری نیز بوده است، مستاجر حق قانونی دارد و شما موظف به تخلیه سریع انباری هستید و در غیر این صورت ایشان می‌تواند اقدام قانونی کند.

این الزام قانونی بر اساس قرارداد کلی است، اما شرایط دقیق توافقات و مستندات شما می‌تواند در تصمیم دادگاه موثر باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

الزام قانونی موجر به تخلیه و تحویل انباری

با توجه به اینکه ملک همراه با انباری اجاره داده شده است، مستاجر از نظر قانونی حق مطالبه آن را دارد. در صورتی که انباری را تخلیه نکنید، مستاجر می‌تواند به صورت قانونی علیه شما اقدام نماید. بهتر است بدون ارجاع موضوع به مراجع قضایی نسبت به تخلیه انباری اقدام کنید. عدم تخلیه می‌تواند در پایان مدت قرارداد و هنگام تقاضای تخلیه ملک، شما را دچار مشکلات حقوقی و دردسر کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدحسن کاظمی پرکوهی

محمدحسن کاظمی پرکوهی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۷ نظر)

با سلام
ایشان می تواند قانونا علیه شما برای تخلیه انباری اقدام نموده و اگر در پایان قرارداد برای عدم تخلیه شما هم بخواهید اقدام قانونی انجام دهید خودتان دچار دردسر و مشکل خواهید شد

توتیا پرتوی آملی

توتیا پرتوی آملی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۳۹ نظر)

با سلام
شما خانه را با انباری اجاره داده اید و قانونا باید انباری را تخلیه کنید.وگرنه ایشان میتواند قانونا علیه شما اقدام کند

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
طبق قانون مستاجر شما به حق میباشد و شما نیز بهتر است بدون ارجاع امر به دادگاه جهت تخلیه انباری اقدام نمایید تا در آینده نیز مستاجر شما را جهت تخلیه اذیت ننماید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید