اگر اعتراض بزنه آیا پرونده مجددا میره زیر دست همون قاضی که حکمو داده یا یه قاضی جدید پرونده را مجددا بررسی میکنه؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده

سلام. اگر زوج به حکم صادره برای تقسیط مهریه و پیش قسط تعیین شده توسط قاضی اعتراض داشته باشه و اعتراض بزنه آیا پرونده مجددا میره زیر دست همون قاضی که حکمو داده یا یه قاضی جدید پرونده را مجددا بررسی میکنه؟ اگر در حکم جدید باز هم اعتراض داشته باشه آیا باز هم میتونه اعتراض بزنه یا فقط یک بار؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اعتراض به حکم تقسیط مهریه به دادگاه تجدیدنظر ارسال می‌شود و قضات دیگری آن را بررسی می‌کنند. این اعتراض فقط یک‌بار امکان‌پذیر است و رأی دادگاه تجدیدنظر قطعی خواهد بود.

این روال کلی تجدیدنظرخواهی است، اما حضوری یا غیابی بودن دادنامه تعیین می‌کند که پرونده ابتدا کجا بررسی شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مرجع رسیدگی به اعتراض و دفعات مجاز آن

با ثبت اعتراض، پرونده به شعبه تجدیدنظر ارسال شده و توسط قضات جدید بررسی می‌شود، مگر آنکه رأی غیابی باشد که در این صورت ابتدا در همان شعبه بدوی واخواهی می‌شود. اعتراض به رأی دادگاه تجدیدنظر ممکن نیست و رسیدگی در آن مرجع فقط یک‌بار انجام می‌گیرد. همچنین طرف مقابل نیز حق دارد در مهلت قانونی به اعتراض پاسخ دهد یا خود نسبت به حکم تقسیط تجدیدنظرخواهی کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمد دادگر

محمد دادگر

کارشناس حقوقی

با سلام
خیر پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع می‌شود ولی اگر رای غیابی باشد و واخواهی کند به همان شعبه بدوی ارجاع می‌شود که در صورت حضوری بودن رای یک بار فرصت اعتراض و اگر غیابی باشد فرصت یک بار واخواهی یک بار تجدید نظر خواهی دارد شما نیز میتوانید هم در مهلت تبادل لوایح به تجدید نظر خواهی ایشان پاسخ دهید هم خودتان تجدید نظر کنید.

زهرا نوری توران پشتی

زهرا نوری توران پشتی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸ نظر)

با سلام . اعتراض به دادگاه دیگر ارسال و زیر نظر قضات تجدیدنظر قرار می گیرد . فقط یکبار می شود اعتراض زد .

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
به دادگاه تجدید نظر می رود و قاضی دیگر رسیدگی می کند.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

با اعتراض به رای صادره پیرامون اعسار ، پرونده به مرجع تجدینظر ارسال شده و توسط سه قاضی شعبه تجدیدنظر بررسی مجدد میشود .

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
محسن سلمان زاده

محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۳۵ نظر)

به دادکاه تجدید نظر ارجاع می شود که توسط سه قاضی باتجربه وباسابقه رسیدگی می شود

علی غزاله

علی غزاله

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۶۹ نظر)

سلام.
خیر به همان دادگاه نمیرود به دادگاه تجدیدنظر ارسال و فقط یکبار حق تجدیدنظرخواهی دارد.

راحله شفیعی عربی

راحله شفیعی عربی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۵۹۰ نظر)

درود بر شما
اعتراص به رای بدوی به دادگاه تجدیدنظر ارسال و در آنجا رسیدگی میشود . رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است .

هدی فرخی هنزکی

هدی فرخی هنزکیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۲ نظر)

خیر زمانی که اعتراض صورت می گیرد پرونده به تجدید نظر ارجاع می شود

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید