امکان انتقال مرجع تشخیص هویت از شهرستان به تهران وجود دارد؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

با سلام و خسته نباشید و ارزوی قبولی طاعات و عبادات. بنده در شهرستان اردبیل درگیر یک پرونده هستم که نیازمند نظریه کارشناس تشخیص هویت در خصوص امضای موجود بر روی چک می باشد. متاسفانه خواهان پرونده با نفوذ در دستگاه اگاهی شهرستان و با همکاری رییس پلیس اگاهی اردبیل که دوستی ان دو و چندین قرار ان دو در منزل ایشان برایمان محقق گردیده است، به ضرر بنده نظریه کارشناس تشخیص هویت را تغییر می دهد. ایا امکان ارجاع پرونده به تشخیص هویت تهران وجود دارد؟ با تشکر فراوان

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر جرم در همان شهرستان رخ داده باشد امکان انتقال مرجع تشخیص هویت به تهران وجود ندارد، اما می‌توانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید تا موضوع به هیئت‌های کارشناسی بعدی ارجاع شود.

این قاعده کلی دادسرا است، ولی محل وقوع دقیق جرم و مرحله رسیدگی می‌تواند نحوه پیگیری شما را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم امکان انتقال تشخیص هویت به تهران

اگر جرم جعل در اردبیل واقع شده باشد امکان انتقال مرجع کارشناسی تشخیص هویت به تهران وجود ندارد. با این حال در صورت اعتراض به نظر کارشناس، پرونده به هیئت کارشناسی سه نفره و در ادامه پنج نفره ارجاع داده می‌شود. همچنین در مراحل نهایی امکان درخواست اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور نیز پیش‌بینی شده است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

در صورتیکه جرم جعل در اردبیل اتفاق افتاده باشد خیر ولی در صورتیکه اعتراضی دارید مجددا پرونده به هیئت کارشناسی سه نفره و سپس پنج نفره ارجاع خواهد شد و در نهایت نیز میتوانید اعاده دادرسی کنید تا پرونده شما در دیوان عالی کشور بررسی شود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید