الان بخوام مابه التفاوت بگیرم بجز فسخ چه دادخواستی بدم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
اپارتمانی خریداری کردم به مساحت ۹۰متر ولی متوجه شدم کم است و با تامین دلیل معلوم شد ۶۷ متر الان بخوام مابتفاوت بگیرم بجز فسخ چه دادخواستی بدم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت کسری متراژ آپارتمان، علاوه بر فسخ، می‌توانید دادخواست مطالبه مابه‌التفاوت کسری مساحت و همچنین مطالبه خسارت ناشی از آن را مطرح کنید.

این مسیر کلی است، اما نحوه طرح دادخواست و امکان دریافت وجه به عبارات و شروط مبایعه‌نامه شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مطالبه مابه‌التفاوت و خسارت کسری متراژ

اگر متراژ واقعی آپارتمان کمتر از میزان قیدشده در مبایعه‌نامه باشد و تمایلی به فسخ قرارداد نداشته باشید، راه دیگری برای جبران وجود دارد. شما می‌توانید علیه فروشنده دادخواست مطالبه مابه‌التفاوت کسری مساحت ثبت کنید. همچنین طبق نظر وکلا، امکان مطالبه خسارت حاصله ناشی از این کسری متراژ نیز برای خریدار فراهم است. با استناد به تأمین دلیلی که انجام داده‌اید و ارقام مندرج در قرارداد، این مطالبات قابل پیگیری خواهند بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
شما بابت کسری متراژ آپارتمان می توانید به طرفیت فروشنده دادخواست مطالبه مابه‌التفاوت کسری متراژ آپارتمان با مقدار فروخته شده و مذکور در مبایعه نامه بدهید.

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
میتوانید خسارت حاصله را نیز دریافت نمایید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید