اعتراض به قرار منع تعقیب از شکایت ضرب‌وجرح توسط مامور

پرسیده شده ۲ سال پیش۱۱ پاسخ ثبت شده

از یک مامور شکایت ضرب‌وجرح کردم، بعدش فهمیدم اسم کوچکش را اشتباه نوشتم، رفتم دوباره شکایت کردم. پرونده‌ها یکی در یک شعبه بازپرسی و یکی در شعبه دیگر رسیدگی شدند. برای یکی جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شده و پرونده رفته دادگاه و ابلاغیه وقت رسیدگی دادند، ولی در شعبه بازپرسی دیگر قرار منع تعقیب صادر شده. حالا برای قرار منع تعقیب اعتراض کنم یا نه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اکثر وکلا معتقدند نیازی به اعتراض به قرار منع تعقیب نیست و باید همان پرونده‌ای را پیگیری کنید که کیفرخواست خورده و به دادگاه رفته است، هرچند برخی وکلا اعتراض را ممکن دانسته‌اند.

این توصیه با فرض این است که منع تعقیب صرفاً به خاطر همان نام اشتباه صادر شده باشد و جرم در شعبه دیگر در حال رسیدگی است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم یا عدم لزوم اعتراض به قرار منع تعقیب

اگر منع تعقیب مربوط به پرونده‌ای است که مشخصات متهم در آن اشتباه درج شده، نیازی به اعتراض ندارید زیرا فرد با مشخصات غلط مجرم شناخته نمی‌شود. به یک عمل مجرمانه در دو پرونده رسیدگی نمی‌شود و اقدام درست تمرکز بر پرونده‌ای است که به دادگاه رفته و وقت رسیدگی دارد. با این حال برخی وکلا ثبت اعتراض را امکان‌پذیر دانسته‌اند، اما پیگیری شعبه اصلی که کیفرخواست صادر کرده اولویت دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سعید نادری

سعید نادری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲ نظر)

سلام
همان پرونده ای که کیفرخواست صادر شده را پیگیری کنید. از قرار منع تعقیب شکایت نکنید. زیرا یک عمل مجرمانه را طی یک پرونده مورد رسیدگی قرار می دهند.

فاطمه اسپرهم

فاطمه اسپرهم

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۱ نظر)

در شعبه اصلی نام ایشان را اصلاح کنید شما نباید دومرتبه شکایت میکردیذ

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام اگر منع تعقیب مربوط به اسم اشتباه می باشد نیازی نیست

سکینه چهره خند

سکینه چهره خند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۸ نظر)

سلام و عرض ادب

وقتی نام کسی را در شکوائیه اشتباها درج نموده اید، طبیعتا فرد مزبور با آن اسم کوچک، مشخصاتش منطبق بر اوراق هویتی و کدملی ثبت شده نیست و در واقع جنابعالی جرمی را که فرد x مرتکب شده به فرد y که ممکن است از نظر نام خانوادگی مشابهتی نیز با x داشته باشد، نسبت داده اید حال آنکه فرد y جرمی مرتکب نشده و طبیعی است که صاحب نام اشتباه و ناشناخته، مجرم شناخته نشود.
فلذا در رویه در مورد اشتباهات در درج نام کوچک متشاکی، چنین فردی با این نام و مشخصات غیرمنطبق را فاقد وجود خارجی درنظر گرفته و لذا موضوع جرم را غیر قابل انتساب به وی دانسته و با صدور قرار منع تعقیب، عملا شکوائیه را رد و پرونده را مختومه میکنند.

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا
دانیال تمیزالنیا

دانیال تمیزالنیا

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۱۶۷ نظر)

باید درخواست ویرایش مشخصات میکردید نه شکایت مجدد

امیر محمد کریمی

امیر محمد کریمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۲۸ نظر)

احتیاجی به اعتراض نمی باشد.

فرشته نوری

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

با سلام،خیر نیازی نیست.

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
خیر نیازی به اعتراض وجود ندارد.

محسن الماسی

محسن الماسی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۱۴ نظر)

با سلام ،در همان موردی که جلب دادرسی صادر شده به شکایت خود ادامه دهید

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
می توانید نسبت به آن اعتراض کنید

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

باسلام می توانید به قرار منع تعقیب اعتراض نمائید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید