از پیج هیچ سو استفاده ای نکردم و به کسی پیام ندادم؛ آیا مجازات خواهم شد؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام خسته نباشید من پیج فیک دوستم دستم بود یکسال بود از دسترس خارجش کرده بودم الان باز برگردوندم و کسی که پیج فیکش دستمه پیدا کرده و پیام تهدیدآمیز داده که یکساله پلیس فتا محل شکایت کردم و گفت امروزم رفتم فتا تهران شکایت کردم و گفت پیدات کردم و میام میبرمت زندان و من پیج را پاک کردم و پیج با شماره مجازی بود و من از پیج هیچ سو استفاده ای نکردم و به کسی پیام ندادم دوستمم گردن نمیگیره پیج و میترسم پیدام کنه آیا میتونه؟
گفت آبروتو میبرم و دارم میام دم خونتون و صد میلیاردم بدی رضایت نمیدم و گفت از طریق تلگرام پیدات کردم که من اصلا تلگرام ندارم میشه یکی منو واهنمایی کنه من خیلی میترسم پیجم امروز پاک کردم هم محله ای هم هستیم و فامیل دوستم هست و دوستمم گردن نمیگیره

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر اکثر وکلا، پیام‌های ارسال‌شده صرفاً تهدید برای ترساندن شماست و با حذف حساب کاربری و عدم سوءاستفاده، پیگیری آن عملاً امکان‌پذیر نیست؛ هرچند ورود به صفحه دیگران می‌تواند مصداق دسترسی غیرمجاز باشد.

این آرامش‌خاطر کلی است، اما نوع دسترسی اولیه شما و مدارکی که طرف مقابل از فعالیت صفحه ثبت کرده می‌تواند وضعیت را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان پیگیری پیج فیک حذف‌شده

با توجه به حذف حساب کاربری و قرار داشتن سرورها در خارج از کشور، ادعای طرف مقابل بیشتر جنبه تهدید و ارعاب دارد و پیگیری آن بسیار بعید است. همچنین نداشتن سوءنیت و پیام ندادن به دیگران احتمال وقوع جرم را به شدت کاهش می‌دهد. با این حال باید توجه داشت که ورود به حساب دیگران ممکن است دسترسی غیرمجاز تلقی شود، اما اگر اقدام به موقعی برای شکایت رسمی با مدارک مستند نکرده باشند، جای نگرانی وجود ندارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
پیج حذف شده قابل پیگیری نیست اما اقدام شما دسترسی غیر مجاز است و جرم می باشد.

میثم احمدی

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۵٫۰(۶٬۲۳۵ نظر)

درود بر شما، ادعای ایشان صرفا بابت ترساندن شما بوده، با حذف اکانت، به دلیل عدم وجود سرور این پیام‌رسان در داخل کشور، امکان پیگیری وجود ندارد.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

این مطالب تنها تهدید است و قابلیت اجرا ندارد . اگر دلیلی برای شکایت وجود داشت مطمئنا بدون اطلاع شما اقدامات قانونی را انجام میداد و شما را از موضوع آگاه نمیکرد .

مرضیه صفدری

مرضیه صفدری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۱۱۳ نظر)

با حذف پیج قابل پیگیری نمی باشد اما شما حق ندارید به حقوق دیگران تجاوز نمایید.

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
عنایت احمدی نورالدین وند

عنایت احمدی نورالدین وند

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱۰ نظر)

باسلام در صورتی که سو استفاده نکردیدنگران نباشید همچنین باتوجه به حذف اکانت قابل پیگیری نیز نخواهد بود.

احمدرضا کی پور

احمدرضا کی پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۱۸۹ نظر)

بعید است شکایتی صورت گرفته باشد. در ثانی شما سوء نیتی نداشته اید

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست به نظر صرفا تهدید بوده است

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

با توجه به دیلیت اکانت و در خارج بودن سرور اماکن پیگیری موضوع از سوی ایشان نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید