ادعا میکنه من میخوام تا دو هفته دیگه منزل را توقیف و پلمپ کنم، آیا میتونه چنین کاری کنه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

با سلام.همسرم مدتی است قهر کرده و به منزل پدرش مراجعت کرده. منزل مسکونی ما سه دانگ سه دانگ به نام من و همسرمه(البته من دارم قسط بانک مسکن را می دهم) همسرم ادعا میکنه من میخوام تا دو هفته دیگه منزل را توقیف و پلمپ کنم. آیا میتونه چنین کاری کنه؟ یعنی من برم تو خیابون بخوابم؟ تا موقعیکه طلاق نگرفت میتونه بیاد جهیزیه را ببره؟ با تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

همسرتان می‌تواند سهم شما از ملک را بابت مهریه توقیف کند یا دادخواست خلع ید مشاعی و استرداد جهیزیه بدهد، اما امکان پلمب خانه در مدت دو هفته وجود ندارد.

امکان جلوگیری از توقیف یا بی‌اثر کردن ادعای همسر، به دلایل و مدارکی بستگی دارد که بابت پرداخت اقساط یا مسکن ارائه می‌دهید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

توقیف سهم مشاع ممکن است اما پلمب خیر

پلمب کردن خانه در مدت دو هفته صحت ندارد و امکان‌پذیر نیست. همسرتان تنها می‌تواند سهم شما را بابت مهریه بازداشت یا توقیف حقوقی کند تا قابل فروش نباشد، یا به دلیل شریک بودن در ملک دادخواست خلع ید مشاعی بدهد که فرایندی زمان‌بر است. در صورت توقیف بابت مهریه، شما می‌توانید به عنوان مستثنیات دین اعتراض کنید و مدارک پرداخت اقساط بانکی را به مرجع قضایی یا ثبتی ارائه دهید. همچنین همسرتان می‌تواند حتی پیش از وقوع طلاق، از طریق ثبت دادخواست استرداد جهیزیه یا تامین خواسته، وسایل متعلق به خودش را مسترد کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
عب

عبدالمجید باقری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

همسر شما میتواند با توجه به شریک بودن در ملک،توقیف آنرا اولا از باب خلع ید مشاعی بگیرد و یا بابت مهر از طریق اجرای ثبت سهم شما را بازداشت کند و النهایه دادخواست استرداد جهیزیه اش را بدهد و جهیزیه متعلق به خودش را ببرد.و همچنین در قبال دادخواست تمکین شما،مراجعت خود را منوط به تهیه منزل و لوازم زندگی کند.شما میتوانید در قبال توقیف ملک استناد به پرداخت اقساط ملک کنید و پولهای پرداختی توسط خودتان و همچنین به مبایعه نامه ملک که به نام خودتان می‌باشد.در صورت پذیرش توسط مرجع قضایی یا ثبت تو قیف ملک منتفی است.

حامد شاکری نیا

حامد شاکری نیا

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۴۴ نظر)

توقیف میتواند انجام دهد ولی پلمپ خیر . توقیف شد بابت مستثنیات دین اعتراض بزنید.

فاطمه مرادی حقیقت

فاطمه مرادی حقیقت

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۲ نظر)

می‌تواند با توجه به مشاء بودن ملک دادخواست خلع ید شما را بدهد که ا ز دو هفته بیشتر زمان می‌برد.
برای جهیزیه می‌تواند دادخواست استرداد جهیزیه قبل از طلاق بدهد و حتی در صورت تقاضای تامین خواسته حتی می‌تواند جهیزیه را قبل از رای استرد اد توقیف نماید.

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

اینکه منزل پلمب شود تا دوهفته دیگه صحت ندارد . منزل پلمب نمیشود .‌ و منظورازتوقیف یعنی خانه قابلیت فروش نداشته باشد

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود توقیف امکان پذیر است پلمب خیر

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید