اتهام رابطه‌ نامشروع از طریق پیامک برای پرسنل نظامی

پرسیده شده ۲ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام خدمت وکلای محترم، بنده پرسنل رسمی نظامی هستم با ۱۳ سال سابقه خدمت. چند ماه قبل، حفاظت اطلاعات یگان با اخذ دستور از قاضی ناظر اصل ۲۵، پرینت پیامک‌های مرا گرفته و مرا به اتهام رابطه نامشروع از طریق پیامک و ضعف اخلاقی ضمن منتظر به خدمت کردن، به کمیسیون بدوی ارجاع و قرار است برایم کمیسیون ۱۲۱ نیز برگزار گردد، که در کمیسیون رئیس عقیدتی و اعضای کمیسیون اصرار به اعتراف گناه داشتند که این اعتراف هم موجب بخشودگی در کمیسیون و هم موجب بخشودگی نزد خداوند شود که وقتی بنده اعتراف نکرده و منکر پیامک‌ها شدم، در کمیسیون بدوی رای به اخراج بنده صادر شد.
سوال بنده این است که:
۱. آیا قاضی ناظر اصل ۲۵ می‌تواند در موارد رابطه نامشروع که شاکی خصوصی وجود ندارد و جرم مشهودی نیز رخ نداده، در خصوص گناهان پنهان حکم اخذ پیامک صادر کند؟
۲. آیا هیئت رسیدگی به تخلفات می‌تواند در مواردی که تخلف کارمند عنوان مجرمانه (رابطه نامشروع پیامکی) نیز دارد، بدون اینکه به مرجع قضایی ارجاع و جرم در دادگاه صالح اثبات شود، خودشان به صورت مستقل کمیسیون بگیرند و رای به اخراج کارمند صادر کنند؟ آن هم بدون اینکه شاکی خصوصی وجود داشته و یا جرم مشهود بوده باشد؟
۳. آیا با وجود ممنوعیتی که قانون گذار در آئین دادرسی کیفری مشخص کرده و شرع اسلام نیز اشاعه فحشا و افشای گناهان پنهان را بدون اینکه سعی در هدایت مرتکب صورت گیرد به شدت محکوم کرده، رای صادر از هیئت تخلفات صحیح است؟
۴. آیا از لحاظ شرعی در خصوص مواردی که فقط حدود الهی نقض شده باشد مگر اعتراف فقط به درگاه خداوند صحیح نیست؟
۵. در خصوص مرجع صالح به رسیدگی به تخلفات انضباطی رابطه نامشروع توضیح دهید

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق پاسخ وکلا، احراز جرم بر عهده مقام قضایی است و رابطه پیامکی و مجازی جرم رابطه نامشروع تلقی نمی‌شود، زیرا این موضوع نیازمند ارتباط فیزیکی است. همچنین اخذ پیامک‌ها در این مورد نقض حقوق قانونی است و امکان اعتراض به رای هیئت وجود دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

غیرقانونی بودن اخراج به استناد پیامک

احراز عناوین مجرمانه صرفا در صلاحیت مرجع قضایی است و کمیسیون راسا صلاحیت اثبات جرم را ندارد. از سوی دیگر، رابطه نامشروع نیازمند تماس فیزیکی بوده و ارتباط مجازی و پیامکی طبق نظرات حقوقی رابطه نامشروع به شمار نمی‌رود. همچنین ورود به محتوای پیامک‌ها بدون جهت قانونی نقض آزادی‌های فردی است و شما حق دارید نسبت به این رای اعتراض نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

باسلام تصمیم در خصوص احراز جرم بر عهده مقام قضائی است

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

بادرود
طبق نظریه مشورتی رابطه مجازی رابطه نامشروع تلقی نمی شود

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
رابطه نامشروع نیازمند ارتباط فیزیکی است

اعلا قدیمی

اعلا قدیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳۵ نظر)

سلام
شما را محکوم به رابطه نکرده‌اند و الا مجازاتی مانند حبس و شلاق ذر نظر می‌گرفتند ظاهرا از مقررات نیروهای نظامی است که تحت نظر حفاظت اطلاعات برنیروهای خود نظارت میکنند

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
امید اژدا

امید اژدا

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

سلام احترام اخذ متن پیامک های شما صرفا به جهت بزه فوق نقض صریح محترم شمردن آزادی های فردی شمرده شده در قانون اساسی می باشد

فرشته نوری

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

با سلام،خیر نمی توانند.می توانید اعتراض کنید.

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ،خیر

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید