آیا نصب بند رخت روی نمای ساختمان بدون اجازه مجاز است؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

آیا واحدی در آپارتمان که دارای بالکن می‌باشد، مجاز به سوراخ کردن دیوار نمای ساختمان و نصب بند رخت است؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

نصب بند رخت و سوراخ کردن نمای ساختمان در صورت ایجاد خسارت یا بی‌نظمی در مشاعات غیرمجاز است، مگر اینکه همه واحدها یا بیش از دو سوم مالکان رضایت داشته باشند.

این یک ضابطه کلی است و مجاز بودن اقدام شما به این بستگی دارد که نمای ساختمان دچار بی‌نظمی یا خسارت بشود یا نه.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ممنوعیت دستکاری نمای ساختمان بدون رضایت ساکنان

سوراخ کردن نمای ساختمان و نصب بند رخت در صورتی که به مشاعات آسیب بزند یا نمای ساختمان را نامنظم کند ممنوع است. انجام چنین کاری بدون رضایت سایر ساکنان آپارتمان جایز نیست. تنها زمانی این کار امکان‌پذیر است که تمامی واحدها یا دست‌کم بیش از دو سوم آنها با این موضوع موافقت کرده باشند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

در صورتیکه باعث ایجاد خسارت و یا بی نظمی در مشاعات ساختمان شود خیر مگر اینکه تمامی واحدها و یا بیش از دو سوم واحدها رضایت داشته باشند.

موید باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

اگر باعث ایجاد خسارت و یا بی نظمی در مشاعات ساختمان شود خیر مگر اینکه تمامی واحدها و یا بیش از دو سوم واحدها رضایت داشته باشند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید