آیا کسانی که دعوا کردند و مادرم رو ترسوندن مقصر مرگ مادرم هستند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

دو نفر دعوا کردند و مادر من وحشت کرده است و بعد از چند ساعت سکته کرده و فوت شده است.آیا کسانی که دعوا کردند و مادرم رو ترسوندن مقصر مرگ مادرم هستند یا نه؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اثبات مقصر بودن افراد در این ماجرا بسیار دشوار است و بدون وجود ادله کافی و تأیید نظریه پزشکی قانونی، محکومیتی متوجه آن‌ها نخواهد بود.

امکان پیگیری این موضوع بستگی به این دارد که مدارک پزشکی رابطه مستقیم ترس با فوت را اثبات کنند یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مسئولیت فوت بر اثر ترس از دعوا

اثبات این موضوع که دعوای دیگران و ترس ناشی از آن علت مرگ شده، بسیار دشوار است و برخی حقوقدانان طرح شکایت را بی‌نتیجه می‌دانند. برای رسیدن به نتیجه و محکومیت این افراد، وجود ادله کافی الزامی است. همچنین ضروری است که نظریه پزشکی قانونی تأیید کند علت فوت مستقیماً به آن ترس مربوط بوده است. در صورتی که این ارتباط اثبات نشود، هیچ محکومیتی متوجه افراد نخواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
اثبات این گونه موارد بسیار دشوار می باشد، شما باید بتوانید با ادله کافی و نظریه پزشکی قانونی این موضوع را اثبات نمیاید در غیر این صورت محکومیت متوجه اشخاص نخواهد بود‌.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
اثبات چنین امری مشکل بوده و به نظر طرح دعوا بی نتیجه است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید