آیا پرونده ای که شاکی خصوصی ندارد و جنبه عمومی دارد پیگیری می شود؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام.
م سایت داشتم .دیدم که همه جا هک تلگرام میفروشن تو اینستا و سایتا و همه جا و هیشکی کارشون نداره فکر کردم مسله ای نیست و منم رو سایت گذاشتم . بعد درگاه بانکی نوشته اطلاعاتتون به دادسرا ارجا داده شد . برنامه های هم که میفروختم در اصل ی برنماه کاپل ترکر بود که باید روی هر دو گوشی نصب بشه و بنابراین اصلا بدردنخور بود و نمیشد باهاش سسرقت اطلاعات انجام داد و خود برنامه کاپل ترکر تو اینترنت رایگا ن هست . من خودئم از یک سایت خریدم دیدم اینو بهم داد منم همینو برای فروش گذاشتم .
حالا میخوام ببینم ایا این پرونده که شاکینداره پیگیری میشه؟؟اگه اره بنابه شرایطی که گفتم حکم دقیق چی میشه؟ زندان که برای این نمیدن میدم؟سو پیشینه هم ندارم/
و راهی هست بشه انلاین دید پرونده تشکیل شده؟ یا مثلا هزینه ای پرداخت کنم شما برین چک کنید؟

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

مخاطب گرامی عنایت داشته باشید پرونده ای که شاکی ندارد ولی جنبه عمومی داشته باشد دادستان به عنوان مدعی العموم پرونده را پیگیری می کند.

موید باشید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید