آیا وراث عضو کمیته داوری خواهند شد؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام.
بنده و همکارانم چندین واحد آپارتمان را از ۴ نفر خریداری کرده ایم و برای حل و فصل اختلافات یک کمیته داوری ۳ نفره تعیین کرده ایم که حکم آنها لازم الا جراست و در قرارداد آمده که مفاد قرارداد برای وراث لازم الاجراست.یکی از اعضای کمیته ۳ نفره از طرف پیش فروشندگان، یکی از طرف پیش خریداران و یک نفر هم مرضی الطرفین.در صورت فوت هر کدام از پیش خریداران و یا ۴ پیش فروشنده، چه کسی از طرف آن ها در کمیته داوری خواهد بود؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت فوت هر یک از طرفین، وراث متوفی باید به قائم‌مقامی او یک نفر داور را معرفی کنند و برای این کار باید به تمام وراث اظهارنامه ارسال شود.

این شیوه در حالتی است که در قرارداد شرط خاصی نگذاشته باشید، اما متن دقیق قرارداد شما می‌تواند نحوه تعیین داور را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

تعیین داور توسط وراث به قائم‌مقامی

در صورت فوت هر یک از پیش‌فروشندگان یا خریداران، وراث شخص متوفی به عنوان قائم‌مقام قانونی او باید نسبت به معرفی داور اقدام کنند. این موضوع در صورتی اعمال می‌شود که در قرارداد داوری توافق خاص دیگری برای این وضعیت پیش‌بینی نشده باشد. برای اینکه وراث داور اختصاصی خود را معرفی کنند، باید به تمام آن‌ها اظهارنامه رسمی ارسال شود تا نماینده خود را معرفی نمایند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
وراث متوفی به قایم مقامی او یک نفر را باید معرفی کنند برای این منظور باید به همه وراث اظهارنامه بدهید.

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
بستگی به قرار داد داوری شما دارد

محمد نظامی وطن دوست

محمد نظامی وطن دوست

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۱ نظر)

سلام
وراث متوفی یک نفر را به قائم مقامی معرفی کنند برای این منظور باید به همه وراث جهت اطلاع اظهارنامه بدهید.

محسن سلمان زاده

محسن سلمان زاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۳۵ نظر)

اگر در قراداد دراین مورد توافقی نکرده باشند ورثه متوفی

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید