آیا همسرم میتواند از تهیه مسکن برای تمکین خودداری نماید؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام
روز بخیر
آیا همسرم میتواند از تمکین جلوگیری کند؟
زیرا حکم مهریه و اعسار و تعدیل هر سه دادگاه آمده، بهانه کند چون حکم جلب دارم یا میتوانم حکم جلب بگیرم از تمکین خودداری کند و برای بنده مسکن تهیه نکند و کلید منزل ندهد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وجود حکم جلب، مهریه یا دادخواست‌های اعسار و تعدیل، رافع تکلیف شوهر برای تهیه مسکن و پرداخت نفقه نیست و او موظف است منزل مناسب برای تمکین تهیه کند.

این تکلیف قانونی همواره بر عهده مرد است، اما شرایط اجرایی پرونده و روند مطالبه نفقه می‌تواند در هر مورد متفاوت باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

الزام شوهر به تهیه مسکن مستقل

شوهر نمی‌تواند به بهانه وجود حکم جلب یا صدور احکام مهریه، اعسار و تعدیل، از تهیه مسکن و پرداخت نفقه خودداری کند. وجود پرونده‌های مالی و احکام جلب، تکلیف قانونی او را در فراهم کردن مقدمات تمکین ساقط نمی‌کند. بنابراین ایشان موظف است مسکن مناسب تهیه کرده و امکان تمکین را برای زوجه فراهم سازد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

خیر وجود حکم جلب نافی تکلیف ایشان در تهیه منزل و پرداخت نفقه نیست.

هر

هادی رستمی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶ نظر)

خیر ایشان مکلف است برای شما نفقه و مسکن تهیه نماید

مهدیه چاپاری

مهدیه چاپاری

کارشناس حقوقی

حکم جلب دلیلی برای عدم تهیه مسکن و نفقه نمی باشد و زوج موظف به پرداخت نفقه و تهیه مسکن می باشد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید